NE PROPUSTITE!

Super poklon u novom Livingu: korisne knjige o vrtlarenju

najava living
Foto: Living
1/6
29.03.2016.
u 12:54

Travanjsko izdanje luksuznog magazina za umijeće življenja Living čitateljima daruje korisne i besplatne priručnike za uspješan uzgoj cvijeća, povrća i začina

Preuređenje doma, balkona i terasa, sezonsko pospremanje i čišćenje, opremanje stana, nove lakše i zdravije namirnice u prehrani te vrtlarske aktivnosti su prve asocijacije na proljeće kada je naš dom i okućnica u pitanju.

A da ostvarite sve svoje planove u sezoni koja dolazi te tako unaprijedite svoje životne navike pomoći će vam novi broj mjesečnika Dom i vrt Living koji će osvanuti na kioscima ove subote, 2. travnja, i to uz Večernji list, za samo 5 kuna!

Uz novo raskošno izdanje Livinga na 100 stranica dobit ćete i jednu od knjižica o vrtlarenju – na izboru su tri temama različita priručnika – 'Mali vrt' koji vam pomaže kako zasaditi sve što vam treba na maloj površini, zatim 'Biovrt' koji će vas uputiti u sve tajne ekološkog vrtlarenja u skladu s prirodom te 'Cvjetni vrt', pomoćnik u planiranju šarenog i lepršavog cvjetnjaka na kojem će vam svi zavidjeti.

Foto: Promo fotografija

Kako je broj knjižica koje dijelimo na dar ograničen, bitno je da budete dovoljno brzi i čim prije, počevši od ove subote, pohitite na kioske i druga prodajna mjesta i nabavite novi broj Livinga!

Novi broj najčitanijeg domaćeg mjesečnika o umijeću življenja donosi 250 neodoljivih ideja za uređenje balkona i terasa koje će vam biti veliki sazveznik u odluci da promijenite lice svoga eksterijera te pametno iskorisite svaki njegov centimetar praktičnim komadima i upečaljivim detajima.

Foto: Privatni arhiv

Ako vam nedostaje inspiracije za proljetni makeover interijera, nudimo vam ideje za preuređenje spavaćih soba, kao i korisne savjete što sve trebate imati u vidu ako tek namještate ovu prostoriju. Također, nudimo vam izbor trendi detalja od metala te onih u zelenoj boji koji će vam biti dodatno nadahnuće.

Ne sumnjamo da će veliku pažnju pobuditi i naša redovita rubrika Svijet interijera koja vas ovaj puta vodi u raskošnu istarsku vilu u blizini Labina, koju su vlasnici sami uređivali te moderan i prozračan zagrebački dvoetažni stan na Bukovcu, namješten po mjeri obitelji s dvoje školaraca.

Kako biste bili u trendu s događanjima na dizajnerskoj sceni, pripremili smo razgovor s Irom Payer i Leom Aviani, dizajnericama čije aktivnosti redovito plijene pažnju javnosti i struke.

Foto: Privatni arhiv

Naš stalni suradnik Mile Drača donosi aktualne vrtlarske teme o sadnji lukovica te sadnji povrća na malim prostorima, što će biti savršen dodatak knjžicama koje ćete dobiti na dar uz ovaj Living.

Kako je sastavni dio svakog životnog stila i gastronomija, pripremili smo i dvije zanimljive teme koje će vas inspirirati na nove kreacije u kuhinji bogate svježim namirnicama i slasnim desertima. Kako spremiti šparoge, mladu mrkvu, luk, artičoke i pačja prsa na nov način učite od mladog chefa zagrebačkog hotela Palace Krešimira Pečarića, a na kako napraviti idealnu smjesnu za palačinke te ih oplemeniti novim dodacima, namazima i nadjevima otkriva osoblje popularne palačinkarnice Choco Cafe.

Stoga, pripremite se na vrijeme i isplanirajte subotnje jutro i kavicu uz druženje s Livingom, koje će se, ne sumnjamo, produljiti tijekom cijelog travnja, s obzirom na pregršt zanimljivih tema koje nudimo.

Potražite luksuznih stotinu stranica novog broja Livinga 2. travnja, na svim kioscima za samo 5 kuna uz Večernji list!

Foto: Living

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije