Sve za savršen dom

Twelvedots - novi domaći brend

doamci
Promo
19.01.2017.
u 09:48

Pravnički par iz Osijeka, Jelena i Nikola, odlučili su se baciti u kretivne vode i osnovali brend twelvedots. Riječ je o 100% hrvatskim proizvodima koji su inspirirani malim stvarima koje čine život velikim.

Foto: facebook: twelvedots

Njihovi proizvodi klasičnog su karaktera te odolijevaju zubu vremena, vječni komadi koje ćete ostaviti i sljedećim generacijama na korištenje pritom angažira lokalne obrtnike samo dobre stvari mogu izaći iz tog nauma i ovakvih pozitivnih suradnji.

Foto: facebook: twelvedots

Jelena i Nikola iz Osijeka tako su krenuli u proizvodnju dizajnerskih komada za dom, koji osim svoje svrhe i funkcionalnosti, ukrašavaju prostor i čine ga ljepšim i toplijim.

Foto: facebook: twelvedots

Obzirom da se radi o ‘hand made’ domaćim proizvodima, njihove nesavršenosti čine ih jedinstvenima i posebnima te s tim šarmantnim detaljima oplemenjuju prostor, a i one koji borave u njemu još više.

Foto: facebook: twelvedots

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije