PROMOCIJA

Svečano predstavljen prvi broj magazina Dom&vrt Living

promocija Dom&vrt Living
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
26.03.2015.
u 13:45

Večernji list krenuo je u novi izdavački pothvat mjesečnikom koji će baviti svim onim što čini bitnu razliku u našim životima – dizajnom interijera, arhitekturom, urbanim vrtlarenjem i gastronomijom

Danas je u prostorijama kluba Matis Absolut lounge predstavljen prvi broj novog magazina Dom&vrt Living koji je pokrenuo Večernji list. Tako je hrvatsko medijsko tržište postalo bogatije za raskošno, zanimljivo i posve drugačije tiskano izdanje o kulturi življenja.

Riječ je o raskošnom mjesečniku na 100 stranica koji će izlaziti svakoga 25. u mjesecu i pratit će trendove u arhitekturi, uređenju interijera, urbanom vrtlarstvu i gastronomiji s mnoštvom korisnih ideja i savjeta kojima je cilj informirati i inspirirati čitatelja na poboljšanje kvalitete života, ali i ispuniti i obogatiti njegovo slobodno vrijeme plemenitim i vrijednim sadržajima.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Tako je ovaj segment u Večernjem listu, uz tjedni prilog Dom i vrt četvrtkom te istoimeni internetski potportal na Večernjem.hr dobio svoju najluksuzniju verziju, obogaćen novim rubrikama i raskošnijom fotografskom prezentacijom svih sadržaja.

Na promociji na kojoj su se okupili poslovni partneri, suradnici i svi koji su sudjelovali u kreiranju magazina, urednica Martina Strukić predstavila je tematske i stilske smjernice Doma & vrta Livinga te iznijela njegove ciljeve.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Želite li postati vlasnik prvog broja Dom&vrt Livinga, dovoljno je da odete do kioska ili nekog drugog prodajnog mjesta i kupite današnje izdanje Večernjeg lista. Uz njega ćete dobiti i besplatan primjerak prvog broja našeg magazina, koji će ubuduće koštati 14 kuna.

>>Dom&vrt LIVING: magazin koji će obrisati bezličnost s vaših zidova

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije