Inspirirajte se

Osvježite dom starim stvarima s tavana ili buvljaka

stare stvari
13.10.2015.
u 13:58

Vrijeme je za neke promjene u domu? Uz malo vremena i kreativnosti, osvježenje potražite na buvljacima i sajmovima antikviteta, ali i na tavanu

Miješanje stilova u interijeru nije uvijek jednostavno i s jedne strane može naglasiti kreativnost, ali izazvati i u drugi, manje zanimljivi, estetski dojam. Ipak, predlažemo da probate i svoj dom osvježite – starim stvarima, onima koje možete naći odbačene u podrumima ili na tavanu, jeftino kupiti na sajmovima i buvljacima.

Dio tih starih stvari vjerojatno treba obnoviti i restaurirati, neke će poslužiti samo kao dekorativni detalj, nekima možemo namijeniti sasvim novu svrhu. Tijekom obnove starih drvenih komada namještaja ili dekorativnih predmeta posebnu pažnju treba obratiti na crvotočinu i uspješno je tretirati.

Foto: screenshot/facebook

Valja znati kako se nekoliko starih komada može odlično uklopiti i u sasvim moderan interijer i dati mu dozu šarma i topline.

Foto: screenshot/facebook

Odlično će se uklopiti i u standardno opremljene interijere jer će ih učiniti drukčijim i napraviti odmak. A taj odmak može napraviti stroj za pisanje, stari crni telefon, lusteri, koferi, stolovi, stolci, komode, starinsko posuđe, ogledala, fenjeri, lampe, čajnici...

Stare komade možete unijeti u svaku prostoriju u stanu, od hodnika i soba do kuhinje i kupaonice.

Zavirite u našu galeriju i provjerite koji sve starinski komadi mogu činiti razliku u domu!

>> Nekoliko ideja kako interijer dekorirati u jesenskom štihu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije