Stolica inspiran Himalajom

Savršen spoj topline i hladnoće

almora
Foto: Promo fotografije
1/3
15.04.2014.
u 14:29

Dizajnerski dudo Doshi Levien predstavio je naslonjač za B&B Italia inspiriran posjetom Himalaji i Indiji.

Stolac Almora svoje ime je dobio po gradu u podnožju ove planine.

"Ideja za Almoru došla je kada smo gledali snijegom pokrivene vrške Himalaje zamotani u tople, mekane deke", objasnio je Jonathan Levien.

Foto: Promo fotografije

"Taj osjećaj gledanja snijega i planina dok ste na toplom upravo je ono što smo htjeli prenijeti ovim dizajnom", dodala je Nipa Doshi.

"Na kraju dana to je samo stolac, no kako postići doživljaj bivanja na hladnom dok je vama toplo?", objasnila je najveći izazov.

Foto: Promo fotografije

Stolac je napravljen od plastičnog okvira u dva dijela i drvenog naslona za glavu, naslon je tapeciran kožom, a stolac se nalazi na aluminijskom stalku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije