Blagdanski ukrasi

Nadahnite se i napravite prelijepe dekoracije za Uskrs

dekoracija
Foto: Thinkstock
1/7
12.03.2016.
u 12:00

Uskrs je pred vratima. Zasigurno već razmišljate o finoj papici koju ćete pripremiti za svoje najmilije. Spremate se i na veliko pospremanje stana. U svoj raspored stavite i uskrno dekoriranje doma.

Zumbuli, narcise, rascjetale grane voćaka, forzicija ili mimoze u vazi, juta, svilene trakice pastelnih boja, rafija, slama u košarici, spletena girlanda - pozdrav proljeću na vratima... sve to može pomoći da dani oko velikog blagdana budu još ljepši i veseliji.

U ukrašavanje doma uključite svoje najmlađe - neka pokažu svoju kreativnost crtajući i radeći zanimljive kolaže.

Napravite originalne uskrsne pisanice - možete ih sami oslikati, obojati starinskom tehnikom kuhanju u ljuskama od luka, ukrasiti ih decopuage tehnikom ili kaširanjem.

Zasadite cvijeće na svoj balkon. Možda neki od naših prijedloga u galeriji slika, potaknu vašu maštu i učinite nešto o čemu niste ni sanjali.

>>Mirisne, zavodljive, nježne, mimoze su pravi simbol proljeća

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije