U ZADNJI TREN

Dizajneri, izložite svoje radove na Expou 2015 u Laubi

domkaći dizajn
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
20.02.2015.
u 11:30

U sklopu Tjedna dizajna koji će se održavati od 8. do 16. svibnja u Zagrebu kreativci će predstaviti i prodavati svoje radove

Drugi po redu Tjedan dizajna ove godine će se održati od 8. do 16. svibnja u prostorima Laube i bivšeg pogona TKZ i okupit će najbolje dizajnere, kreativce, gospodarstvenike i organizacije koje se bave kreativnim industrijama, kao i sve one zainteresirane za dizajn.

Cilj ovog događanja je promiviranje kreativnosti i jačanje konurentnosti hrvatskog gospodarstva putem dodatne vrijednosti koju nudi kvalitetan dizajn.

Tako će u sklopu Tjedna dizajna između ostaloga održavati i Expo 2015, na kojem će u 2500 četvornih metara TKZ pogona koji je odmah pokraj Laube kreativci, uključujući i produkt dizajnere moći predstaviti svoje radove te ih prodavati.

Scuderia Zagreb, organizatori događanja zato poziva sve zainteresirane kreativce, dizajnere, tvrtke i studente da se prijave za izlaganje svojih proizvoda da ispune online prijavnicu na internetskoj stranici Tjedna dizajna najkasnije od 16. ožujka. 

Expo će ove godine biti podijeljen u tri cjeline: Dizajn Expo, Student Expo i Crowfunding Expo.

Dizajn expo - na njemu će izlagati svoje proizvode tvrtke, nezavisni profesionalci i timovi. 

Student expo je prostor u kojem izlažu studenti i fakulteti koji se bave vizualnim komunikacijama, produkt dizajnom, interaktivnim dizajnom, modnim dizajnom, dizajnom prostora, izložbenim dizajnom i sl. i to s već realiziranim ili jasno artikuliranim projektom.

Crowfunding Expo je izložba na kojoj će se predstaviti projekti s već realiziranom kampanjom na nekoj od platformi za grupno financiranje bez obzira na njezinu uspješnost.

>>Otkrijte što ima novoga u svijetu domaćeg dizajna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije