Sutra na kioscima

Potražite prilog Dom uz Večernji list

dom
dom
04.11.2016.
u 10:27

Doznajte kako urediti dom u eklektičnom stilu, pogledajte zanimljivo arhitektonsko djelo Tomislava Solde, pogledajte zanimljiv zagrebački prostor namijenjen ljudima koji rade u blizini kako bi pauza na poslu prošla što ugodnije te pročitajte savjete vezane za grijanje kuće.

Foto: dom

Crna kućica zanimljivo je i jedinstveno djelo arhitekta Tomislava Solde, a od eksterijera svakako još više oduševljava njezin interijer. Iako ne postoje jasna pravila kombiniranja, Ankica Juričević donosi savjete kako sa stilom urediti kuću na eklektičan način. Predstavljamo Vetro bar, topli dnevni boravak usred poslovne zone u kojem se svakog četvrtka organiziraju afterwork zabave na kojima popularne hitove odabire DJ.

Dolaskom hladnijih mjeseci većina građana suočava se s novim udarom na kućni budžet – računima za grijanje. Ovisno o kvadraturi, načinu grijanja, energentu, izolaciji..., nekome su računi veći, nekome manji, no svi bi željeli da su još niži. Uz naše jednostavne i korisne savjete i vi ćete moći utjecati na visinu računa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije