Obogatite dom

Pošaljite sliku i opis svoga doma i osvojite Yuppie fotelju!

Pošaljite sliku i opis svoga doma i osvojite Yuppie fotelju!
Dom i vrt
14.03.2013.
u 16:47

Najzanimljiviji opis životnog prostora, uz primjer kako bi se u isti uklopila Yuppie fotelja partnera Kenda namještaj, nagrađujemo samom foteljom.

Ako ste mladi, obrazovani stručnjak, cool ste ili se samo tako osjećate, zaposleni ste ili biste htjeli biti zaposleni u gradu ili njegovom užem području - vi ste, ili biste barem htjeli biti - Yuppie (akr. od engl. young urban professional) pošaljite sliku Vašeg doma i uvjerite nas da upravo Vaš dom zaslužuje Yuppie fotelju!

Pozivamo sve čitatelje koji se prepoznaju u navedenom opisu da ukratko opišu i poprate s fotografijom svoj životni prostor te da nam kroz par riječi o sebi i svojem domu pokažu zašto baš oni zaslužuju dodatno obogatiti svoj Yuppie životni prostor s istoimenom foteljom partnera Kenda namještaj. Najzanimljiviji opis životnog prostora, uz primjer kako bi se u isti uklopila Yuppie fotelja partnera Kenda namještaj, nagrađujemo – ni manje ni više, već sa samom foteljom koja će zadovoljiti potrebe i želje svih koji teže posebnosti i udobnosti svojeg doma.

Fotografiju i opis možete staviti ovdje

U zadnjih 10 dana kampanje odabiremo pobjednika te u dogovoru s njim / njom i na temelju pobjedničke priče i fotografija, sretnom pobjedniku poklanjamo Yuppi fotelju. Po završetku nagradne igre, objavljujemo slike novo uređenog životnog prostora pobjednika na naslovnici rubrike Dom&Vrt.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije