trendovi u 2016.

Neočekivani oblici osvajaju interijere. Inspirirajte se njima!

neobični oblici
Foto: Promo fotografije
1/5
22.01.2016.
u 16:30

Ogledala, stolići, sagovi u neobičnim oblicima u interijeru postaju trend u interijeru ove godine

Uz naglašenu personalizaciju prostora, najveći imperativ uređenja interijera, police, ogledala, sagovi ili modularni stolići u nepravilnim oblicima osvojili su pažnju dizajnera i postali "must have" modernih interijera.

Geometrijski, pomalo neočekivani oblici nude interijeru profinjenost i nude im posebnu skulpturalnost pa su, uz prvu namjenu, i ugodan estetski element u prostoru.

Foto: Promo fotografije
Modularno ogledalo Moss

Nekoliko komada postiglo je nevjerojatnu popularnost, poput stolića Zable, djelo Bim Burtona. Dizajniran je prije 25 godina, napravljen od masivnog drva, lakiran, a dobro je uravnotežen.

Foto: Promo fotografije
Stolić Zable

Hit je i tepih Besane Monguette, a njegov četvorni metar košta čak 317 eura i Combo, sustav modularnih stolića Francesca Rote. Među top komadima je i ogledalo City Life, adut tvrtke Riflessi i modularno ogledalo Moss iz Calligarisa.

>>Trendovi u 2016.: investirajte u lude pločice i zelene detalje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije