SISTEM PARE

Perilica rublja ili tek neobičan ormar za odjeću?

Lg stajler za odjeću
Foto: Thinkstock
02.09.2015.
u 13:00

Tvrtka LG će na sajmu IFA u Berlinu predstaviti najnoviju verziju svoga jedinstvenog sustava za njegu odjeće. Saznajte kako on funkcionira!

Inovativni sustav LG Styler, koji će tvrtka LG Electronics (LG) predstaviti na sajmu IFA u Berlinu i koji izgleda poput ormara, dizajniran je kako bi osvježio odjeću bez kemikalija pa je idealno rješenje za predmete koji trebaju posebnu njegu, poput kaputa, pulovera te općenito odjeću koja u sastavu ima vunu ili svilu.

Za razliku od uobičajenih perilica rublja, LG Styler ne čisti odjeću vodom, nego parom. TrueSteam™, LG-jeva tehnologija prskanja pare dostupna na brojnim popularnim LG-jevim perilicama rublja, sterilizira i osvježava. Dodir tipke aktivira prskanje vruće pare izravno po odjeći što eliminira više od 99 posto klica i bakterija koje napadaju odjeću, kape i šalove. Styler je siguran za uporabu jer ne koristi jake kemikalije.

Naprotiv, istraživanje je pokazalo da je LG Styler u ciklusu čišćenja od 83 minute1 eliminirao oko 92 posto perkloroetilena, kemikalije koja je osnova pri kemijskom čišćenju, a smatra se potencijalno kancerogenom. U usporedbi, samo će se 62 posto perkloroetilena raspršiti prirodno tijekom razdoblja od 8 sati prema izvješću Interteka.

Foto: Promo fotografija

Styler u svojim vratima sadrži i korisnu značajku Pants Press za uklanjanje nabora na hlačama koja ostavlja savršenu crtu na sredini svake nogavice. Ovo novo izdanje Stylera ujedno može komunicirati uz Smart Diagnosis™ i NFC Tag-On.

Smart Diagnosis™ putem pametnog telefona upozorava korisnike kad uređaj zatreba održavanje ili popravak. Uz Tag-On vlasnici mogu instalirati besplatnu aplikaciju i preuzeti cikluse prilagođene specifičnim vrstama tkanina i programirati Styler putem telefona.

Foto: Promo fotografija

>>Ormar koji se sklapa u trenu, a možete ga i prati!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije