pametno uređenje

Pet komada namještaja koje morate nabaviti ako imate malo kvadrata na raspolaganju

Foto: BoConcept
1/8
02.03.2024.
u 07:00

Ključno je znati odabrati namještaj koji se prilagođava vašem načinu života. Sofa koja u jednom potezu pretvara dnevni boravak u spavaću sobu primjer je pametne kupnje

Ako ste ograničeni prostorom ključno je pametno odabrati svaki komad namještaja. Ušteda prostora ne odnosi se samo na pametnu funkcionalnost.

Foto: BoConcept

Pravi sustav za pohranu, prilagođen prostoriji, omogućuje vam korištenje vertikalnog prostora i stvaranje organizacije i dodatnog prostora na podu.

Foto: BoConcept

Stolovi koji se mogu produžiti veliki su čuvari prostora jer su samo onoliko veliki koliko trebate.

Foto: BoConcept

Mali klub-stol koji u sebi skriva dodatni prostor za pohranu  savršen je primjer komada namještaja koji radi na maksimiziranju  prostora, a istovremeno omogućuje zabavu. Ključno je znati odabrati  namještaj koji se prilagođava vašem načinu života. Sofa koja u jednom potezu pretvara dnevni boravak u spavaću sobu primjer je pametne kupnje. Pri odabiru takvog komada namještaja vodite računa o udobnosti ležaja.

Foto: BoConcept

Ako u životni prostor, koji je skromne kvadrature, morate dodati i radni kutak izvrno riješenje je stol Cupertino iz BoConcepta koji kombinira elegantne linije s pametnom funkcionalnošću. Dostupan u različitim veličinama, Cupertino je prostor za pohranu, konzolni stol, radni stol, stol za šminkanje i još mnogo toga.

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije