IZLOŽITE SVOJ RAD

Mladi ste, kreativni i bavite se dizajnom? Prijavite se za sudjelovanje na Danu D 2015.

dan dizajna dan D
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/3
01.04.2015.
u 08:30

U sklopu Dana D, koji će održati od 3. do 5. srpnja u bivšoj vojnoj bolnici u Zagrebu bit će organizirana i D-izložba na kojoj svoje radove izlažu dizajneri. Prijave za izložbu traju do 5. svibnja 2015

Sada već tradicionalni dizajnerski festival Dan D koji se ove godine održava nešto kasnije nego prijašnjih godina, od 3. do 5. srpnja, otvara svoja vrata i svim onim dizajnerima koji žele pokazati svoje radove. To će im biti omogućeno u sklopu D-izložbe.

Riječ je o platformi za predstavljanje najtečajem izabranih najboljih mladih dizajnera do 35 godina ne samo iz Hrvatske nego iz cijele regije. Njihovo aktivno djelovanje niti formalno dizajnersko obrazovanje i status nisu uvjet. Dakle, svoj rad na D-izložbu mogu prijaviti i oni mladi kreativci koji će tek postati dio dizajnerske scene - produkt, grafičkog, modnog dizajna kao i dizajna vizualnih komunikacija, dizajna interakcija i konceptualnih projekata.

Foto: Marko Prpić/Pixsell

To mogu biti samoinicirani radovi, mentorirani ili samostalni projekti te oni koji su baš osmišljeni za izložbu na Danu D koja će biti održana u kompleksu bivše vojne bolnice u Vlaškoj ulici u Zagrebu. Svoje radove za izložbu mladi dizajneri mogu prijaviti do 15. svibnja 2015. do ponoći. Organizatori festivala, Hrvatsko dizajnersko društvo i agencija Pepermint će na osnovu kvalitete predloženih koncepata napraviti selekciju, a konačan popis izlagača bit će objavljen do 1. lipnja.

Zainteresirani se mogu prijaviti putem prijavnice objavljene na stranici dizajn.hr koju treba poslati s prilozima radova putem maila ili web servisa na email adresu info@dan-d.info.

>>Odličan Dan D još jednom pokazao potencijal napuštenih gradskih prostora

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije