MADE IN CROATIA

Otkrijte što ima novoga u svijetu domaćeg dizajna

izložba zajednice za dizajn
Foto: hgk.hr
1/5
27.01.2015.
u 15:30

Izložba 'Proces' koja se otvara večeras u Zagrebu u prostorijama Odjela za dizajn HKG-a predstavlja novonastale radove članova Zajednice za industrijski dizajn

Večeras se u izložbenom prostoru Odjela za dizajn Hrvatske gospodarske komore u Draškovićevoj ulici 45 u Zagrebu otvara izložba domaćeg dizajna 'Proces' Zajednice za industrijski dizajn.

Na njoj će biti izloženi radovi koji su nastali suradnjom domaćih dizajnera i tvrtki, ali i samoinicirani radovi nastali u vlastitoj produkciji. Vidjet ćemo tako novitete iz svijeta produkt, grafičkog, industrijskog i arhitektonskog dizajna te dizajna ambalaže i proizvoda široke uporabe.

Između ostaloga, svojim kreacijama predstavit će se Ada Kezić, Ana Župić, Ivana Cvetković Lakoš, Darko Gojanović, Ana Župić, Maja Mesić, Maša Vukmanović, Jakov Šrajer i Filip Havranek.

Foto: hgk.hr

Uz svaki od izloženih proizvoda biti će prikazan i cijeli njegov razvojni proces - od ideje do realizacije, a u sklopu Noći muzeja 30 siječnja od 18 sati do ponoći moći će se putem livestream opcije pratiti izrada tj. printanje konkretnih proizvoda na 3D printeru čiji je dizajn osmislila jedna od članica ZzID-a .

Izložba ostaje otvorena iduća dva mjeseca, do 27. ožujka, a radove ćete moći pogledati ponedjeljkom, utorkom, srijedom i petkom od 10 do 16 sati te četvrtkom od 10 do 18 sati.

>>Zavirite u svijet domaćih kreativaca i zaljubite se u njihov namještaj

Komentara 1

PA
Paton
20:23 27.01.2015.

eventualno lusterić i lampica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije