Novo iz Mielea

Kuhinje novog doba: bez ijedne ručke i vidljivog spoja

Miele kuhinja
Foto: Promo fotografija
1/4
19.04.2016.
u 08:30

Miele će na ljeto lansirati novu liniju kućanskih uređaja temeljenu na konceptu potpune integracije uređaja, ravnim frontama i nevidljivim spojevima

Tamo gdje se spajaju kuhinje i dnevni boravci, potreban je jasan dizajnerski izričaj: po mogućnosti puritanski, pravocrtni i bez ručki. Miele slijedi ovaj trend svojom novom ArtLine linijom ugradbenih uređaja.

Cijela kolekcija bez ručki i vidljivih spojeva spaja se s ravnim frontama namještaja i tumači koncept potpune integracije uređaja uz mogućnost odabira nove grafitno sive, briljantno bijele ili opsidijan crne boje. ArtLine karakteriziraju pune, ravne staklene fronte i integrirani zasloni uređaja.

Linija obuhvaća velik izbor proizvoda te omogućava dizajniranje cijelih kuhinja bez ijedne ručke. Tu su pećnice, kombinirane parne pećnice od 45 cm i 60 cm), pećnice s mikrovalovima.

Foto: Promo fotografija

Ove ključne proizvode nadopunjuju aparat za kavu, ploča za kuhanje, ladica za grijanje, ladica za vakuumiranje, hladnjaci za vino, uređaji za rashlađivanje, kao i perilice posuđa s Knock2open tehnologijom – sve verzije bez ručki iz trenutačne Miele ponude. Funkciju ručki u novoj liniji preuzima senzor ugrađen u frontu, a laganim dodirom otvaraju se vrata.

Postoje dvije verzije modela ArtLine serije: cjenovno pristupačnije modele karakteriziraju upravljačke kontrole Miele DirectSensora, dok se vrhunski modeli razmeću M Touch ekranom, koji podsjeća na pametni telefon na način na koji komunicira sa svojim korisnikom i nudi praktičnu funkciju pretraga za automatske programe. Obje su verzije u potpunosti bez gumba.

>>Vinski hladnjak - za somelijere u dnevnoj sobi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije