Sutra na kioscima

Novi broj Livinga uz Večernji list

cover
Foto: Living
03.02.2017.
u 07:30

Doznajte sve o uređenju doma za samo 7 kn uz Večernji list

Veljača je mjesec ljubavi, mjesec maškara... A u skladu s tim donosimo vam i inspiraciju za uređenje. Pravo je vrijeme da odaberete boju ljubavi, bilo da je riječ o detaljima ili ključnim komadima. Ove sezone naglasak stavite i na satove - neka postanu i odlična dekoracija u domu.  Doznajte koji uzorak, osim prugica, nikad neće izaći iz mode, ali i kako jednostavno i efektno pohraniti stvari u domu. 

Pronađite svoj dnevni boravak po mjeri. Upravo je on omiljeno mjesto za opuštanje i druženje pa ga treba prilagoditi potrebama svih ukućana. Kao inspiraciju vam donosimo dva stana. Jedan je onaj mladog para u kojem je adaptacija bila izazov, ali je rezultirala odličnim interijerom, a drugi je prostrani stan četveročlane obitelji u kojem prevladava namještaj čistih linija.

Rad od doma sve je popularniji, a on će biti efikasniji ako si uredite primjereni kutak. Za njega ne treba mnogo - ovisno o veličini prostora, odaberite radni stol, a detaljima ga učinite ugodnim za rad.

Posjetili smo Potter Caffe, mjesto koje omogućuje bijeg od gradske vreve u svijet mašte, a i mali čarobnjak tamo bi uživao. U makeover-u vam donosimo savjete kako kombinacijom crne i bijele boje postići  efektna promjenu za relativno mali budžet. 

Nismo zaboravili ni na vrt pa pogledajte koje začine možete uzgojiti sami, a tu su i savjeti za uspješan uzgoj orhideja zimi.

Ako postoji jedna poslastica koja simbolizira veljaču, onda je to krafna, a mi imamo recepte s kojima će one biti ukusnije no ikad! Osim krafni, sve je veći trend domaće craft pivo, a pogledajte kakvi se gurmanski spceijaliteti uz njega mogu pripremiti! 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije