slatko iznenađenje

Najslađi dar za najmilije ispod bora

Bojan Zibar
20.12.2021.
u 10:06

Poznata zagrebačka slastičarnica Orijent pripremila je #OrijentChristmasBox u nekoliko varijanti

Odbrojavamo zadnje dane do Božića, a blagdanska ludnica osjeća se u zraku. Pripreme se odvijaju na svim razinama: raskošnom i šarenom dekoracijom ukrasili smo domove, odabiremo poklone koji će naše najdraže čekati ispod božićnog drvca te pomno biramo recepte za blagdanski stol.

Foto: Bojan Zibar

Kućom se šire mirisi pečenih kolača koji nam nedvojbeno podižu razinu serotonina. Poznata zagrebačka slastičarnica Orijent pripremila je #OrijentChristmasBox u nekoliko varijanti, za koje je zaprimala narudžbe do 10.12., ali slatke pakete iznenađenja, odnosno šarmantne mini božićne kolačiće od 18.12. možete kupiti u Orijent slastičarnicama na Maksimirskoj i u Petrinjskoj.

Foto: Bojan Zibar

U paketima se nalaze Oorah štangice, savršena kombinacija oraha, limuna i ruma. Vaše okusne pupoljke razveselit će badem trokutići, gdje bademima društvo prave cimet i osvježavajuća naranča. Oblikom nas mame zvjezdice, prhki keksići s kremom od badema i naranče te dodatkom amareta. Sreću nam donose djeteline, također prhki keksići, čiji bogati okus sačinjavaju krema od lješnjaka i čokolade, kava i liker od kave.

Foto: Bojan Zibar

Za malu dozu ljubavi zadužena su srčeka, prhki keksići s opijajućom kremom od oraha i ruma. Božić nije Božić bez išlera, prhkih keksića s putar kremom od čokolade, okupanih u bogatoj čokoladnoj glazuri. Svoje mjesto našle su i truff kugle, za čiju su eksploziju okusa zaduženi čokolada, lješnjaci, kakao i rum. U paketu se nalaze i snježne kuglice, spoj smokve, oraha i kandiranih citrusa. Neizostavne su i šnite kuglofa, u različitim varijantama: čokolada-naranča, limun-limeta, orah-lješnjak-badem, mrkva-mak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije