DESETA PO REDU

Mirjana Mikulec predstavila novu knjigu - Mali stanovi

Mirjana Mikulec
Foto: Darko Mihalić
1/7
04.12.2015.
u 12:39

Knjiga je nastala u suradnji s brojnim dizajnerskim i arhitektonskim studijima, a nudi i rješenja i brojne primjere malih interijera

Savjeti, ideje i trikovi koji će baš svaki prostor učiniti udobnim i bolje iskorištenim, neovisno o namjeni i kvadraturi, samo su dio toga što čitatelje očekuje u desetoj knjizi Mirjane Mikulec, posvećenoj interijerima.
Promocija knjige održana je u prostoru tvrtke “Mirjana Mikulec interijeri” gdje je jedan dio uređen kao funkcionalan, mali stan koji je Mirjana prezentirala i u knjizi.

Knjiga je nastala u suradnji s brojnim dizajnerskim i arhitektonskim studijima, pa tako “Mali stanovi” donose ne samo dizajnerska rješenja s potpisom Mirjane Mikulec, već i impresivne primjere vrhunskih interijera, skromne kvadrature diljem svijeta.

Foto: Darko Mihalić

“Vjerujem da će knjiga uvjeriti čitatelje da minimalna kvadratura nije nužno ograničavajući faktor i da mali stanovi mogu itekako dobro izgledati. S vremenom se životni prostori sve više smanjuju i to nije trend rezerviran samo za Hrvatsku, već cijeli svijet. Dizajnerima su mali prostori pravi poligon za istraživanje vlastitih granica kreativnosti, a rezultat toga su zaista iznimni interijeri.”, ističe Mirjana Mikulec.

Iza Mirjane Mikulec je još jedna uspješna godina. Objava desete knjige “Mali stanovi” samo je zaokružila poslovnu priču ove dizajnerice interijera koja je u 2015. godini odradila stotinjak projekata sa svojim timom, snimila osmu sezonu emisije InDizajn koja se emitira na RTL-u i sudjelovala u humanitarnim projektima u kojima je uredila tri dječja doma. Energije joj ne nedostaje tako da već počinje s realizacijom novih projekata.

Knjigu potražite na kioscima Tiska po cijeni od 39,90kn!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije