Sajam dizajna

Miks inovacija, instalacija, ideja i proizvoda

sajam
Foto: Promo fotografije
1/7
12.09.2014.
u 14:28

Pogledajte dio kolekcije branda SCP koja će biti predstavljena u Londonu. Dizajn potpisuju Donna Wilson, Reiko Kaneko i Elmer Lucy Kurrein

Sutra počinje The London Desing festival 2014., prema mišljenju mnogih najznačajni godišnji događaj u svijetu dizajna.

Prvi festival organiziran je 2003. godine, a svake godine promovira najznačajnije stvari koje su se dogodile u dizajnu. I ove godine festivalski program nudi više od 300 različitih događanja i izložbi, a to znači uzbudljivu mješavinu dizajnera, proizvoda, razgovora, instalacija i inovacija.

Foto: Promo fotografije

Festival se održava u šest londonskih okruga, a svaki okrug organizirao je svoja događanja uz suglasnost uprave festivala. Inače, centar festivala je u Victoria and Albert Museum, a organizatori ističu kako je to jedinstvena i posebna suradnja muzeja i festivala.

>>Za dnevni boravak - drvo i stijene u prirodnoj smoli

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije