Noviteti

Maštovita božićna kolekcija s posebnim blagdanskim sjajem

promo
Promo
29.11.2016.
u 08:30

Započeo je Advent, mnogima najljepše vrijeme u godini. Predstavljajući svoju božićnu kolekciju, trgovina Bella Forma zasjala je posebnim blagdanskim sjajem.

Bila je to i prigoda da se obilježi i 14 godina postojanja trgovine Bella Forma koja je postala respektabilan concept store s pomnom odabranim kolekcijama poznatih svjetskih brandova. Bella Forma danas je prepoznata kao mjesto vrhunske estetike gdje ljubitelji novih trendova, koji svoju svakodnevicu i dom žele oplemeniti detaljima za uređenje doma, uživaju u kulturi uređenja stola, serviranja i pripravljanja hrane.

Foto: Promo

Gospođa Zdenka Gec, autorica koncepta i vlasnica Bella Forme, istaknula je kako trgovine Bella Forma i Bella Forma - Villeroy & Boch ovih blagdana donose dva dominantna trenda, retro priču inspiriranu baletom Orašar te maštovite svijećnjake, vaze, pladnjeve za aranžiranje božićnih ukrasa, prigodne stolnjake i puno dekoracija inspiriranih prirodom.

Foto: Promo

U sklopu predstavljanja novih božićnih kolekcija, održala se i radionica poznate aranžerke cvijeća Nataše Kravar, izrada blagdanskih dekoracija od elemenata koji se mogu kupiti u Bella Formi, poput svijeća, lampica, ukrasa od stakla, svijećnjaka. Nataša Kravar istaknula je kako ove sezone dominiraju trendovi zagasite, elegantne boje poput tamno sive, bordo, boje vina te boje zemlje koje se upotpunjuju kontrastnom srebrnom ili zlatnom te mašne od prirodnih tkanina, bogate teksture i vidljivog tkanja, a ukupan dojam božićnog trenda je decentna elegancija.

Foto: Promo

Najnovija božićna kolekcija Villeroy & Boch, ove je godine pripremila šarmantnu i bezvremenski elegantnu kolekciju koja se nalazi na policama trgovine Bella Forma – Villeroy & Boch. Villeroy & Boch svoje proizvode izrađuje od najfinijeg porculana u jedinstvenim oblicima koji će stvoriti otmjen izgled na vašem božićnom stolu, a i više su nego poklon za vaše najdraže.

Za sve koji svoj dom žele oplemeniti svjetlosnim dekoracijama u Bella Formi pronaći ćete proizvode poznatog Danskog branda Sirius koji svake godine predstavlja posebnu božićnu kolekciju svjetlosnih ukrasa koji će u vašem domu stvoriti magičnu i ugodnu atmosferu. Prigodna zvona branda Alessi, izrađena od porculana upotpunit će blagdanske dekoracije profinjenim dizajnom Marcela Wandersa koji je inspiraciju pronašao u simbolima Božića: malom Isusu, Josipu i Mariju, zvijezdi Betlehema, anđelu, u tri kralja, volu i magarcu.

Uz porculanska zvona, Alessi u svojoj božićnoj kolekciji nudi i raskošno stolno božićno drvce, koje je također dizajnirao Marcel Wanders, a idealno je za držanje orašastih plodova ili suhog voća, slatkiša, malih darova. Kako biste vašem domu podarili jedinstveni miris u Bella Formi ćete pronaći Castelbel Ambiente mirise inspirirane duhom Portugala. Exclusive Home Fragrance Collection nadahnuta je Portom te je inspirirana najnovijim trendovima mirisa, boja i modernog dizajna.

Foto: Promo

Uz Castelbel vaš dom ovoga će Božića zračiti posebnim mirisima. U svojoj stalnoj ponudi Bella Forma nudi i široki asortiman čajeva, a za nadolazeće hladne dane pripremljena su posebna blagdanska pakiranja obogaćena okusima cimeta, zvjezdastog anisa, čokoladom, jabukama, narančom kao i aromatični čajevi Šumska vila i Zimska bajka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije