Odličan koncept

Martina Štritof dizajnirala interijer ordinacije koji izgleda poput dnevnog boravka

17.10.2017.
u 05:54

Pri uređenju interijera najveći naglasak stavljen je na zidove, koji su obojeni u duboku, ponoćnoplavu boju koja djeluje opuštajuće

Strah od stomatologa jedan je od najraširenijih, a osim bolnih iskustava, razlog tome svakako su i sterilne hladne čekaonice i ordinacije. No, to nije slučaj u novootvorenoj stomatološkoj ordinaciji Tim Dent Miličić, čiji dizajn potpisuje Martina Štritof i njezin MS Studio + Bottega.

Martina je svojim prepoznatljivim dizajnerskim rukopisom stvorila ugodan, smirujući i topao, a istodobno iznimno moderan prostor koji odiše minimalističkim luksuzom. Čekaonica ordinacije više se doima poput lijepo uređena dnevnog boravka, s opuštajućom glazbom i mirisnim svijećama.

Foto: Martina Štritof, dizajnerica

Pri uređenju interijera najveći naglasak stavljen je na zidove, koji su obojeni u duboku, ponoćnoplavu boju koja, dokazano, djeluje opuštajuće. Kraljevska nijansa plave ostavlja ujedno dojam profinjenosti i elegancije, a s pročišćenim, profinjenim mramornim detaljima i glamuroznim sivim tekstilom spojena je u prozračan, smiren i osvježavajući interijer.

Prvo što pacijeniti primjete pri ulasku tako nije ordinacija, već brojni zanimljivi detalji!

Vrhunski dizajnerski namještaj i raskošni, pomno odabrani detalji upotpunjuju ovu stomatološku ordinaciju novog doba. Puno je pažnje posvećeno i brojnim detaljima koji su zaslužni za stvaranje ugodne atmosfere i koji su tu da biste zaboravili da ste – kod stomatologa! Naravno, kako pri opremanju čekaonice tako i pri opremanju radnih ordinacija korištena je najmodernija tehnologija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije