pametno uređenje

Mali jednosobni stan koji se doima mnogo većim nego što jest

IKEA
18.01.2023.
u 10:12

Ovdje je moto: neka bude jednostavno. Moderan, otvoren, jednostavan pristup svemu potrebnom iz dana u dan

Vodimo vas u jednosobni stan koji se, zahvaljujući promišljenom uređenju, doima mnogo prostranijim nego što zaista jest. Iako ima malo kvadrata, aktivnosti su vidljive u svakom kutku ovog doma, zbog čega je to prostor za učenje i zajednički rast – a sve to po povoljnim cijenama.

Foto: IKEA

Pametno iskorištavanje vertikalnog prostora – s pomoću niskih, otvorenih rješenja za odlaganje do kojih lako mogu doći djeca – dobro funkcionira sa zidnim jedinicama za odrasle osobe. Uz to, postoji prostor za igru, hobije i aktivnosti u kojima svi uživaju.

Foto: IKEA

U užurbanom domu blagovaonica je prostor u kojemu se mnogo toga događa. To je središte za obitelj i prijatelje i igranje igara, razgovor i uživanje u večeri. No to je i savršeno mjesto za slaganje rublja ili dodatni prostor za pripremu obroka.

Foto: IKEA

Uz samo jednu spavaću sobu, izrada prostora za privatnost postaje izazov. Dječji prostor za spavanje može se postaviti u iznenađujućim kutcima sobe – čak i u ormaru! Što se tiče namještaja, sve se vrti oko višenamjenskih komada – poput povišenog kreveta– koji će iz godine u godinu rasti s djecom.

Foto: IKEA

Ovdje je moto: neka bude jednostavno. Moderan, otvoren ormar pruža jednostavan pristup svemu potrebnom iz dana u dan. Svijetlo drvo i suptilna, jednostavna paleta – naglašena odvažnim uzorcima na ručno šivanim ukrasnim jastucima – pomažu u stvaranju utočišta za odmoran san, svaku noć.

Foto: IKEA

Kad se radi o malom životnom prostoru, kupaonska jedinica sve u jednom koja kombinira rješenja za odlaganje s prostorom za perilicu rublja i jednostavnu organizaciju rublja štedi prostor. Kompaktno ne mora značiti kaos!

Baš kao i u svakom dijelu ovog stana i u predsoblju se mnogo toga događa. To je idealan prostor za ormare za spremanje odjeće i obuće koja ne stane nigdje drugdje. U kombinaciji s policama i ladicama u neobičnim udubljenjima te kukama na različitim visinama, svi – i veliki i mali – mogu dohvatiti što im treba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije