vijesti iz Toronta

Još jedno inozemno priznanje našoj poznatoj dizajnerici

traveller lampa ana tevšić
Foto: anatevsic.com
1/9
24.06.2015.
u 08:30

Ana Tevšić je za svoju lampu Traveller dobila People's choice nagradu na AZ Awards for design excellence

Jedna od naših najpoznatijih produkt dizajnerica mlađe generacije, Ana Tevšić dobila je još jedno vrijedno priznanje za svoj rad, a za koji su je nagradili čitatelji jednog stručnog magazina.

Nakon nagrade IDA za uređenje' Love, Ana' studija u Zagrebu te suradnje s Cartoon Networkom za kojeg svako malo izbacuje liniju proizvoda inspiriranih crtanim filmom 'Cow And Chicken', na redu je priznanje koje dolazi iz Toronta.

Foto: anatevsic.com

Njezina prijenosna lampa Traveller dobitnica je People's choice nagrade na AZ Awards for design excellence, koju dodjeljuje kanadski časopis za uređenje interijera i arhitekturu Azure. Nagrađeni proizvod je bežična lampa koja se može nositi bilo gdje jer radi uz pomoć baterija te sadrži LED svjetlo. Može se koristiti i u interijerima i eksterijerima.

Rađena je od svijetlog prirodnog drveta i bakra, te je visoka 32 cm.

>>Izašla prva kolekcija radova Ane Tevšić za Cartoon Network

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije