IZOŽBA

Prekrasni hotel Lone obasjale Grupine nagrađivane lampe

grupa lampe izložba
Foto: Promo fotografije
1/8
13.10.2015.
u 10:15

Rovinjski hotel, poznat po zanimljiviu, dizajnu ugostio je u svome interijeru rasvjetna tijela poznatog domaćeg dizajnerskog studija

Tema izložbe rasvjetnih tijela domaćeg dizajnerskog studija Grupa, otvorene krajem rujna u rovinjskom hotelu Lone posve se uklapa u ambijent i čini se logičnim korakom uprave hotela.

Naime, svojim dizajnerskim konceptom ovaj moderni minimalistički hotel, koji je projektirao arhitektonski studio 3LHD u suradnji s timom Numen/For Use zaokupio je pažnju javnosti, ali i struke te su neka njegova prostorna uređenja bila i nagrađivana. Osim 3LHD-a i Numen/For Use u osmišljavanju interijera sudjelovali su i I-gle, Silvio Vujičić i Ivana Franke pa se može reći da Lone ustvari živi dizajn.

Foto: Promo fotografije

Stoga se postav studija Grupa, njihove poznate lampe Model, Arigato i Ili-ili savršeno uklopio u cijelu priču, stvarajući dijalog s prekrasnim interijerom hotela.

Izloženi radovi nastajali su od 2010. do danas te su svojevrsni presjek onoga što su stvarali posljednjih godina. Sustav modularne rasvjete "Ili-ili", koji je prije dvije godine realiziran u Zagrebu te tada izlagan kao "work in progress" u HDD galeriji danas je potpun proizvod. Društvo mu prave druga dva poznata Grupina rada Arigato i Model te pripadaju brendu Grupa Products.

Foto: Promo fotografije

Grupini radovi ostat će izloženi u interijeru hotela Lone sve do kraja 2015. godine.

Foto: Promo fotografije

>>Grupa svojim lampama oduševljava domaće znalce, ali i brojne turiste

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
11:04 13.10.2015.

Već godinama neeeeema ničeg novog. Od Merkura i Name do Ikee...sve je to isto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije