PET PRIJEDLOGA

Ako nemate mjesta za veliki kupaonski ormarić...

ogledala za kupaonicu
03.09.2015.
u 17:04

Kupaonice su kvadraturom najmanja mjesta u stanu, pa nam njihovo opremanje upravo zbog toga zna zadavati poteškoće

I kada namjestimo stan i uselimo se u njega, još barem po jedna stvar nedostaje, i to baš u svakoj prostoriji. Isto tako je i nakon adaptacije. Jednostavno, toliko je komada namještaja i toliko detalja koje zahtijeva svaki prostor (o podnim oblogama, sanitarijama i keramici da ne govorimo), tako da nije ni čudo što je opremanje stana na neki način u uvijek proces u nastajanju.

Naravno, veliku ulogu u opremanju igraju kvadrati (kojih je obično manje nego nam treba) te financije. Ako takav problem imate sa kupaonicom i na zidu još ne postoji ogledalo, nudimo vam rješenje. Ogledalo je ionako neizostavan element u svakoj kupaonici i kad-tad ćete ga morati nabaviti.

Za prave kupaoničke ormare koji u svom sklopu imaju i ogledalo nerijetko nemamo dovoljno mjesta, pa vam nudimo 'obična' ogledala koja će stati u svaku kupaonicu. Ne libite se uzeti ogledala koja bi po svojoj namjeni trebala biti u hodniku ili pak spavaćoj sobi. Baš takvi primjerci bit će zanimljivi u kupaonici, a zbog svoga kolorita i oblika donijeti će posebnu atmosferu u prostor.

Moderno ogledalo s okvirom u kombinaciji crne i bijele boje visokog sjaja. Raspolaže s jednom elegantnom staklenom policom, dimenzije 75x87 cm (Lesnina, 499 kn)

Ogledalo iz kolekcije Stockholm, promjera 80 cm, čiji je okvir zapravo i polica na koju možete odložiti svoju šminku, pribor za higijenu i ostale kupaoničke sitnice (Ikea, 699 kn)

Efektno ogledalo King s vintage drvenim i plavo obojanim okvirom, dimenzija 120x150, (Harvey Norman 1670 kn)

Ako nemate mjesta za veliko klasično zidno ogledalo, onda je ovo manje kozmetičko pravo rješenje, a usto ga možete i podešavati tj. mijenjati mu položaj (Conrad.hr, 357 kn)

Ogledalo u shabby stilu od medijapana i dimenzija 55x75 praktično je zbog svojih bočnih stranica, što omogućuje bolju preglednost (Emmezeta, 399,99 kn)

>>Je li komoda stilska karika koja nedostaje u vašem domu?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije