Kuća budućnosti

IThome u Splitu: "Opametite" svoj dom zauvijek!

IThome u Splitu: "Opametite"  svoj dom zauvijek!
Dom i vrt
04.11.2013.
u 16:00

Dosta vam je da se svakih pet minuta dižete s kauča, palite svjetlo, gasite svjetlo, smanjujete grijanje, spuštate rolete, razvlačite tendu na terasi, pa je skupljate? Došao je kraj tome, jer IThome u trgovačkom centru Joker u Splitu, 08. studenog 2013. godine, od 14:00 do 18:00 sati, prezentira svoje inovativno, napredno rješenje inteligentnog doma i upravljanje svim tehničkim sustavima samo jednim klikom na mobitel!

Iskoristite ovu odličnu priliku, jer stručnjaci tvrtke Inteligentna kuća odgovorit će na sva vaša pitanja, te razriješiti sve vaše nedoumice, uz demonstraciju kako upravljati rasvjetom, utičnicama, grijanjem, klimom, roletama, tendama i sigurnosnim sustavom, i to s bilo kojeg mjesta u svijetu.

Inteligentna kuća njeguje viziju unaprijeđenja kvalitete života i ekološke učinkovitosti, osmišljavanjem i realiziranjem svojih projekata, te na tržište regije donosi najmodernija dostignuća tehnike s ciljem uštede, komfora i sigurnosti doma, hotela ili poslovne zgrade. IThome sustav prvo je hrvatsko pametno rješenje koje je i cjenovno prihvatljivo, te prilagodljivo svakom korisniku, a zbog svoje energetske učinkovitosti donosi i do 30% financijske uštede!

Razvoj IThomesustava – Pametan dom započeo je 2010. godine, te je uključivao i razvoj vlastitog softvera (IThome cloud, Android i iPhone aplikacije) i te pratećeg hardvera. Nakon dvije godine razvoja i testiranja, Inteligentna kuća postala je prva tvrtka u Europi koja je ponudila cloud based home automation – sustav koji nije namijenjen samo za novogradnju i luksuzne domove. Inteligentna kuća nije tu prestala s razvitkom svoje vizije, već i dalje kontinuirano radi na razvoju novih mogućnosti IThome sustava, pokušavajući ga učiniti još pristupačnijim, boljim i inovativnijim.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije