inspiracije

Druženje koje je za cilj imalo proslaviti - ljubav

Danijel Brezak
17.02.2022.
u 11:38

Nick Bashota i Hana Matejašić nisu imali lagan zadatak, ali zato su imali pomoć publike. Zanimljiva Hana pričala je o ljubavi i seksualnosti iz stručnog psihološkog ugla, no dotakla se se i stvarnih književnih likova iz izvedbi u kojima glumi

U samom središtu grada u eksluzivnom prostoru restorana & bara Frida u Kaptol Centru, moderatorica Jana Fabijanić uvela je goste u nezaboravno druženje na još jednim Inspiracijama. Ugodna večer započela je osmjehom za što se pobrinula mlada liječnica, stomatologinja Ivana Rešetar Brezak čiji studio osuvremenjuje tehnologiju i ulaže u edukaciju stručnjaka. Studio, smješten u strogom centru Zagreba, suvremeno je uređen i vrhunski opremljen. Koliko je osmjeh važan potvrdili su i inspirativni gosti događanja: bubnjar Nick Bashota, komičar Marko Petar Orešković i psihologinja Hana Matijašec.

Foto: Danijel Brezak

Nick Bashota i Hana Matejašić nisu imali lagan zadatak, ali zato su imali pomoć publike. Zanimljiva Hana pričala je o ljubavi i seksualnosti iz stručnog psihološkog ugla, no dotakla se se i stvarnih književnih likova iz izvedbi u kojima glumi. Ova magistra psihologije, integrativna je terapeutkinja i praktičarka ekspresivnih art metoda u terapiji, a osim psihologije i terapijskih edukacija, završila je i glumačku školu Kubus, te već 7 godina glumi u nekoliko izvedbi kao što su 'Gornjogradske coprnice', 'Neznane junakinje' i 'Iz Zagorkina pera'. Voli pisati kratke priče, poeziju i povremeno stručne psihologijske članke.

Foto: Danijel Brezak

Kao i uvijek izvlačila se tombola, a za nagrade, uz bonove Poliklinike Milojević, Dental Studia Rešetar Brezak, poklon pakete Francka i Aloxi šampona, pobrinula se i književnica Rosie Kugli  poklonivši sretnim dobitnicima knjige ljubavne tematike.

Foto: Danijel Brezak

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije