uređenje doma

Donosimo odlične ideje za pregađivanje dnevne sobe, čak i ako je male kvadrature

IKEA
19.10.2022.
u 06:00

Otvorene police ne samo da su dragocjeno rješenje za odlaganje i izlaganje ukrasnih predmeta već služe i kao sobna pregrada koja ujedno dodaje malo privatnosti

U dnevnoj sobi skromne kvadrature možete postići i više nego što mislite. Štoviše, svatko može dobiti svoj prostor da radi svoje stvari u privatnosti ili u društvu ostalih. Trik je podjela sobe na zone, odabir višenamjenskog namještaja i – možda iznenađujuće – odmicanje namještaja podalje od zidova.

Foto: IKEA

Samo zato što imate veliki TV, ne znači da on mora biti u središtu pozornosti ili na sredini zida. Ekran montiran na zid uokvirite galerijom slika i tako mu pomozite da se stopi s pozadinom dok ne dođe vrijeme za njegovu upotrebu.

Foto: IKEA

Sofa u sredini sobe usmjerena prema zidu ne samo da će podijeliti sobu na različite zone već će postati i odlično mjesto za uživanje u filmovima i igrama.

Foto: IKEA

Sofa na razvlačenje pomoći će da maksimalno iskoristite prostor jer će omogućiti udobno sjedenje tijekom dana i spavanje tijekom noći.

Foto: IKEA

Otvorene police ne samo da su dragocjeno rješenje za odlaganje i izlaganje ukrasnih predmeta već služe i kao sobna pregrada koja ujedno dodaje malo privatnosti.

Foto: IKEA

Dnevni krevet možda je jedan komad namještaja, no može imati dvije funkcije. Sjajno je mjesto za sjedenje i opuštanje, igranje društvenih igara i uživanje u razgovorima. Kada se kapci počnu sklapati, savršeno je mjesto za drijemež ili pravi san tijekom noći.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije