ČIST I UREDAN DOM

Obračunajte se napokon s gljivicama, algama i plijesni

vlaga u stanu
Foto: Thinkstock
1/6
07.10.2016.
u 16:01

Početak sezone grijanja i rjeđeg prozračivanja prostora mnogima znači i pojavu ružnih mrlja u domu. Doznajte kako ih se riješiti!

Čak i kada eliminiramo građevinske greške poput krovova koji puštaju, toplinskih mostova ili pukotina na zidovima, vlažno i hladno vrijeme, potpomognuto sezonom grijanja, pa samim time i nedostatnim prozračivanjem prostorija dobar su temelj za pojavu ovih ružnih, ali i opasnih neprijatelja ugodnog, čistog i zdravog doma.

Stoga je sada pravo vrijeme za njihovo suzbijanje, a Caparolovi „specijalci“ dostupni su po pristupačnim cijenama. Ukoliko želite spriječiti nastajanje ili trajno riješiti problem pojave gljivica, algi i plijesni u Vašem domu, koristite Caparolovo sistemsko rješenje.

Foto: pixabay

Nakon detaljnog čišćenja površine najbolje je upotrijebiti temeljni premaz Capatox sa algicidnim i fungicidnim djelovanjem, on je ujedno odlična podloga za nanošenje sljedećeg premaza za koji se preporuča djelotvorna unutarnja mat boja Indeko-W koja dodatno olakšava održavanje higijene u stambenim i industrijskim prostorima zahvaljujući postojanosti na sredstva za dezinfekciju. Do 16. prosinca kupnjom unutarnje boje Indeko-W, temeljni premaz Capatox dobivate GRATIS!

Foto: Promo

Iskoristite i dodatnih 10% popusta na proizvod Schimmelflecken Entferner - sredstvo za izbjeljivanje, dezinfekciju i odstranjivanje promjene boje koja je posljedica pojave plijesni ili algi, na zidovima, fugama, pločicama, pa čak i drvu te plastičnim materijalima.

Više informacija potražite na www.caparol.hr

Komentara 2

MI
Miljanin
19:13 07.10.2016.

Hoće neko moje nožne gljivice? Il kurje oči, možda? O divljim bradavicama možemo razgovarati...

MI
Miljanin
19:16 07.10.2016.

A što se tiče plijesni...tu i žena i ja imamo šta za pričat...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije