s puno stila

15 ključnih komada koje trebate nabaviti za dnevni boravak, blagovaonicu i spavaću sobu

BoConcept
17.08.2021.
u 08:00

Uz ove komade napravit ćete mini makeover u domu koji će činiti vidljivu razliku

Da biste napravili makeover doma koji je vidljiv, a da pritom ne morate uložiti puno novca, ključno je znati odabrati prave komade za svaku prostoriju, ovih 15, po pet za blagovaonicu, spavaću sobu i dnevni boravak napravit će veliku i vidljivu razliku. Mi smo inspiraciju i savjete pronašli u danskom brendu BoConcept.

Foto: BoConcept

Spavaća soba

Ovi komadi elegantan su način da "upgradate" spavaću sobu vez velikog makovera. Dovoljno je investirati u elegantnu klupu koju možete staviti uz podnožnje kreveta za lukuszniji dojam, fotelju manjih dimenzija za kutak za predah, dodajte, ako imate mjesta i mali tabure za noge. Uz uzglavlje dodajte efektnu lampu i ne zaboravite na detalje - dva ukrasna jastučića na krevetu značit će veliku promjenu u vizaulnom smislu.

Foto: BoConcept

Dnevni boravak

U dnevnom boravku sve se vrti oko udobnosti, a da biste to postigli potrebno je pomiješati teksture. Sofi ili kauču dodajte fotelju - bilo bi sjajno da su drukčije boje i matarijala. Zaokružite priču elegantnom policom za sitnice, moćnom podnom lampom koja će biti vizualno središte prostorije te završite s raskošnim tepihom.

Foto: BoConcept

Blagovaonica

Najlakši način za makover u blagovaonici je da pažnju posvetite - zidovima. Bilo dodavanjem zanimljivih postera ili policom na kojoj ćete izložiti drage sitnice. Da bi slika koju stvarate bila ugodna obavezno dodajte zelenilo i to u atraktivnim teglicama ili vazama. Odličan i jako profinjen, a uz to i koristan, dodatak bit će kolica za posluživanje, a cijelu priču zaokružite blagovaonskim stolcima. Ne brinite - dovoljno je ubaciti jedan koji se ističe bojom, teksturom ili uzorkom.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije