Pobjednica natječaja

Živica iz snova u Milkinom dvorištu

Živica iz snova u Milkinom dvorištu
Foto: Dom i vrt
1/3
08.07.2013.
u 12:32

Besprijekorni oblici i ravne linije krase pobjedničku živicu iz snova

Naša čitateljica Milka Damjanović pobjednica je nagradnog natječaja Živica iz snova, kojeg smo organizirali u suradnji s Unikomerc uvozom, generalnim zastupnikom Stihl i Viking proizvoda za Hrvatsku. Unikomerc je pripremio i nagradu za pobjednicu, Stihl električne škare HSE 51, koje će našoj čitateljici olakšati uređenje i oblikovanje živice.

Komisija u kojoj su bili predstavnici Unikomerc uvoza i Večernjeg lista imala je težak posao jer je i ovaj put na naš natječaj stiglo puno prijava. Slali ste nam mailove i prijavljivali se direktno na našoj web stranici. Na slikama koje su stigle u prijavama pokazali ste da živa ograda nije više samo ograda koja raste i treba povremeno malo šišanja. Prema vama, to je prava umjetnost. Pa su se tako u vašim vrtovima, osim klasično orezanih živica, smjestili i brojni drugi oblici - kugle, fotelje, ptice, vlakići. Pokazali ste nam i kako izgleda živica u bojama, u kojoj je kombinacija ligustruma i crvenog berberisa. Potrudili ste se i u oblikovanju cvjetnih grmova, kojima ste ukrasili svoje okućnice i s kojima na ulazu dočekujete svoje goste. Kako je bilo na dodjeli nagrade doznat ćete u jednom od idućih brojeva našeg priloga.

Stihl elekrične škare, koje je dobila pobjednica našeg natječaja, namijenjene su preciznom oblikovanju živica, grmova i ukrasnih stabala pa će joj sigurno pomoći i pri daljnjem uređenju njezine žive ograde. A lakoći njihova rukovanja doprinosi i njihova težina.

Nakon druge nagrade i dalje nastavljamo suradnju s Unikomerc uvozom i pripremamo novi natječaj. Stoga uređujte svoje vrtove, kosite travnjake, pronađite detalje koji vaš vrt čine različitim, boljim i ljepšim. I dalje nam sve šaljite na već poznate adrese - domivrt@vecernji.net ili Večernji list, za Dom i vrt, Oreškovićeva 6H, Zagreb.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije