Zanimljiv prijedlog

Ukradi ideju! Stol, stolice i garnitura za sjedenje izrađeni od otpada

Ukradi ideju! Stol, stolice i garnitura za sjedenje izrađeni od otpada
Dom i vrt
09.08.2013.
u 11:04

Poigrajte se bojama kojim ćete obojiti drvo, čime ćete ga uljepšati ali isto tako i zaštititi od vlage i zime

U potrazi za dobrim idejama, koje bi vam mogle pomoći ako se upravo spremate na uređenje svojih vrtova, terasa ili balkona, u časopisu za uređenje doma Amazing Interior Design, pronašli smo vrlo zanimljiv prijedlog. Stol, stolice i garnitura za sjedenje izrađeni su od drvenih paleta i koluta koji u građevinskim tvrtkama obično završe u otpadu. Vrlo lako ih možete pronaći, a sve ostalo je u vašim rukama.

Poigrajte se bojama kojim ćete obojiti drvo, čime ćete ga uljepšati ali isto tako i zaštititi od vlage i zime. Drveni koluti na koje su obično namotane cijevi ili električni kabeli poslužit će kao stolice, a od drvenih paleta izradite stol i garnituru za sjedenje. Kako je riječ o drvu, sve je prirodno i osim toga lako se kombinira i spaja. Svoju novu garnituru dodatnu ukrasite jastucima, pri čemu se opet možete poigrati kombinirajući različite boje. Želite li sve posebno prilagoditi svom prostoru, drvene palete možete naručiti i po mjeri, izrađuju ih u pilanama. A kako ljeto još traje, imate dosta vremena i za uživanje u onom što ste sami napravili.

NE PROPUSTITE: FOTO Ovo je vrt koji je naš žiri proglasio najljepšim!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije