Izložba cvijeća

Sutra je zadnji dan Floraarta, ako niste bili - svakako otiđite, isplati se

20.05.2019.
u 13:19

osljednjeg dana upravo tamo posjetitelje očekuje radionica koja će predstaviti jestivi krajobraz i otkriti tajne divovskih lopoča Amazone

Međunarodna vrtna izložba Floraarta bliži se svom kraju. Ne propustite posljednju priliku za posjet 54. izdanju najveće regionalne vrtne izložbe koja se prostire na 300.000 m2 Bundeka. Posljednji dan izložbe je sutra, 21. svibnja, a posjetitelje i tada očekuje bogat i edukativan program.

Zelena kupola proteklih dana privlači najviše posjetitelja. Posljednjeg dana upravo tamo posjetitelje očekuje radionica koja će predstaviti jestivi krajobraz i otkriti tajne divovskih lopoča Amazone. Na posljednjoj radionici posjetitelji će se moći upoznati s kućicama na drvetu, zanimljivim rješenjem koje spaja životni prostor i prirodu.

Za najmlađe tu je Floragrad koji će se posljednjeg dana Floraarta održati na temu vrt. Mališani će učiti o navodnjavanju, biljkama za sadnju, kako iskopati glistu i napraviti strašilo. Od 15 sati, Frendovska klupa na Bundeku postat će mjesto druženja i sklapanja prijateljstava. Riječ je o međunarodnom projektu koji ima cilj suzbijanja vršnjačkog nasilja, a na Floraartu svi posjetitelji mogu ukrasiti klupu i na njoj ostaviti svoj trag.

Posljednjeg dana Floraarta posjetitelje očekuju i predstave za najmlađe u 11 i 18 sati. Malo stariji moći će uživati glazbenom programu na glavnoj pozornici, kao i kupiti jednu neku sadnicu kojom će ukrasiti vlastiti dom i vrt. Ulaz na Floraart je besplatan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije