LJETNI REKVIZITI

Odmah ćete poželjeti ove trendi ručnike s potpisom Mirjane Mikulec

Darko Mihalić
29.06.2017.
u 13:33

Poznata dizajnerica interijera predstavlja novu kolekciju ručnika za plažu

"U prošloj kolekciji oslonila sam se na geometrijske uzorke, a ovaj put napravila sam mali odmak i fokusirala se na boje te jednostavne motive, poput vječnih pruga. Naravno, materijali su mi iznimno važni pa sam ponovo odabrala pamuk koji je ugodan i jednostavan za održavanje", istaknula je Mirjana Mikulec.


Ručnici dolaze u čak deset različitih boja, od onih intenzivnih i veselih poput boje fuksije ili narančaste, pa sve do onih neutralnih poput sive ili bež, a decentan dizajn krase detalji poput crnih pruga te sad već prepoznatljivih pompona.

Foto: Darko Mihalić

"Intenzivno radim i na dizajnu nove linije posteljine, prekrivača, ukrasnih jastučnica i još mnogo toga, ovo ljeto bit će radno", zaključuje Mirjana Mikulec koja će nove kolekcije proizvoda za dom predstaviti na InDizajn – Festivalu modernog doma, koji će se i ove godine održati u rujnu, u zagrebačkoj Areni.

Foto: Darko Mihalić

Cijena ručnika je 129,90 kuna, a dostupni su u web shopu Mirjana Mikulec.com.

Foto: Darko Mihalić

Foto: Darko Mihalić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije