URADI SAM

Namještaj od paleta: Pa to možemo i sami napraviti

namještaj od paleta
Foto: Promo fotografija
03.06.2015.
u 15:53

Nije sasvim jednostavno, ali kao i uvijek, bitni su volja, vrijeme i alati

– Nedavno sam izlagao namještaj od paleta na prvom međunarodnom sajmu 100% Natural u Rijeci. Izvrstan sajam, prekrasno vrijeme, a i pozitivne reakcije posjetitelja na moje radove. Gotovo svi su poželjeli sjesti na namještaj, isprobavati njegovu udobnost i čvrstoću, razgovarati sa mnom, pitati za savjet... No, bilo je i onih koji su samo frknuli nosom i rekli: "Pih, pa to možemo i sami napraviti!" – prepričava svoje iskustvo naš bloger, kreativac, klapski pjevač, ljubitelj prirode.. Matija Kašner.

Slaže se kako namještaj od paleta može napraviti svatko tko se želi potruditi jer isti recept vrijedi i za sav ostali namještaj. Ali ističe kako to ipak nije sasvim jednostavno. Za početak, bitno je da su palete toplinski tretirane bez kemikalija. Moraju biti relativno čiste, bez tragova ulja, dovoljno širokih  dasaka i drvenim (ne prešanim) kockama.

Želite li da vam namještaj ispadne baš onako kako ga rade osobe koje se time bave (ne nužno stolari),A pročitajte svih deset savjeta na portalu Domosfera!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije