UZ PUNO SUNCA

Ideje za uzgoj začinskog bilja kod kuće

začinsko bilje
Fresh Mommy/IKEA
30.05.2017.
u 08:02

Uzgoj bilja sa sobom donosi neke izazove, ali oni nisu toliko teški kada je rezultat svježe začinsko bilje nadohvat ruke

Uzgoj začinskog bilja nije samo praktičan i ekološki pametan pristup kuhanju, nego izgleda impresivno i vrlo dekorativno. Uz malo truda možete dobiti neodoljiv kutak u svom domu ili na balkonu ako osigurate dovoljno sunčeve svjetlosti i redovito zalijevate svoje biljke. Naravno, uzgoj bilja sa sobom donosi neke izazove, ali oni nisu toliko teški kada je rezultat svježe začinsko bilje nadohvat ruke, umirujuće zelenilo po koje ne morate ići u trgovinu ili na tržnicu te mirisna kuhinja ili balkon.

Donosimo nekoliko ideja kako sami možete organizirati uzgoj začinskog bilja kod kuće. Prvo se pripremite i pročitajte koje su to početničke greške kod uzgoja začinskog bilja, a zatim se bacite na posao!

Foto: Sam Henderson

Foto: Ikea

Foto: Fresh Mommy

Foto: Purple ID

Foto: Domestically Speaking

Foto: Ikea

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije