prirodna dekoracija

Genijalne ideje za dekoriranje doma božićnim zvijezdama

09.12.2020.
u 12:47

U jesen i zimu božićna zvijezda dolazi na svoje kao prirodni dragulj - igra važnu ulogu u stilskom oblikovanju interijera. Zimske sobe blistaju u boji listova ove zapanjujuće biljke

Natural living odnosno život u skladu s prirodom je u trendu. Dizajn interijera prigrlio je biljke i prirodne materijale kao kućne dodatke koji stvaraju ugodnu atmosferu i pozivaju na opuštanje. U jesen i zimu božićna zvijezda dolazi na svoje kao prirodni dragulj - igra važnu ulogu u stilskom oblikovanju interijera. Zimske sobe blistaju u boji listova ove zapanjujuće biljke. Stručnjaci iz The Stars for Europe predstavljaju razne stilove u kojima su zvijezde predstave upravo božićne zvijezde.

Zeleni duh

Biljke i prirodni materijali igraju važnu ulogu u modernom zelenom stilu življenja. Zimska šuma ljubiteljima prirode nudi gotovo beskrajno blago grančica, češera i drugih prirodnih materijala koji su popularni kao lijepi ukrasni dodaci tijekom blagdana.

Rustikalni drveni stol, goli zidovi u suptilnim bojama i neukrašena jelka čine pozadinu ovog prirodnog blagdanskog stola. Zvijezde predstave su božićne zvijezde te dodaci u zlatnim, crvenim i srebrnim nijansama.

1/11

Moderni zeleni život s daškom vintage stila: nježni zeleni tonovi djeluju prirodno, smirujuće i stvaraju opuštajuću atomosferu. Božićna zvijezda krem boje predstavlja lijep kontrast u ovom zimskom motivu mrtve prirode.

Prirodno toplo blagdansko vrijeme

Unesite sklad u zimski dom s trendom prirodne božićne topline. Spojite tople zemljane tonove kako biste sobu pretvorili u utočište mira koje vas poziva na opuštanje. Posuda u kojoj su zasađene božićne zvijezde krem boje, smještena u gnijezdo grančica i suhog cvijeća, odaje prekrasan prirodni izgled. Krem božićna zvijezda u jednostavnoj, sivoj žardinjeri na drvenim ljestvama u svjetlu svijeća uparena s vijencem od suhog cvijeća: ovaj aranžman u koordiniranim prirodnim nijansama djeluje suptilno i zrači smirenošću.  “Shabby-chic”: žarko crvene božićne zvijezde sjaje na zimskom prozoru. Na rustikalnom drvenom stalku u istrošenim glinenim posudama sa češerima, grančicama i zvijezdom, ove božićne zvijezde “ukrale su predstavu” – dok prirodni materijali savršeno oblikuju scenu.

Božićno rumenilo

Rumeni tonovi su u trendu, bilo da se radi o modi, kozmetici ili dizajnu interijera. Božićne zvijezde u toplim nijansama poput marelice, ruže, ružičaste ili boje lososa uljepšat će domove već u listopadu, donoseći koloritne naglaske koji se dobro uklapaju u suptilno zamišljeno okruženje. Kao dekorativni ukras na sredini stola, luksuzne, ružičaste božićne zvijezde na srebrnom vintage pladnju privlače poglede i naglašavaju toplu, ugodnu atmosferu sobe.

1/21

Seoska kuća prirodnog izgleda

Božić u stilu udobne seoske kuće: od drvenog namještaja do božićnog drvca ukrašenog s ljubavlju; šarmantnih dodataka od čarobnih svjetala do klasične crvene božićne zvijezde, ova soba zrači toplinom – pozivajući vas da se opustite i ostanete duže.U starinskoj drvenoj kutiji izloženi orašasti plodovi s jabukama, mandarinama i crvenim božićnim zvijezdama stvaraju nostalgičan izgled.Kao rezano cvijeće, božićne zvijezde osvajaju bodove šarenim braktejama i dugim rokom trajanja. Odmah nakon rezanja, prvo na nekoliko sekundi umočite izrezane površine stabljika božićne zvijezde u vruću vodu zagrijanu na približno 60°C, a zatim odmah u hladnu vodu, pa ih stavite u cvjetne cijevi napunjenje vodom.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije