precool dizajn

Ovog Božića nabavite najoriginalnije kuglice domaćeg brenda - sa živim biljkama!

BILJKE.PLANTS
08.12.2020.
u 12:21

Kuglice za bor Biljke.plants izrađene su od 100% recikliranog stakla i u njima su posađene žive biljke

Već smo pisali kako je ove godine totalno "in" koristiti, prilikom ukrašavanja doma i božićnog drvca, što više prirodnih materijala. A kako biste bili u trendu, ali i potpomogli domaće kreativce, predstavljamo vam genijalan domaći proizvod koji će vam osigurati da budete drukčiji od drugih i koji će vam trajati i kad s božićne jelke otpadne i posljednja iglica.

Foto: BILJKE.PLANTS

Brend BILJKE.PLANTS najzeleniji je hrvatski mikrobrand kojemu je misija ozeleniti svaki kutak Hrvatske, pogotovo u blagdansko vrijeme kada su jelke najprodavanija biljka. A kako nam one ne bi bile prazne, osmislili su božićne kuglice sa živim biljkama.

Foto: BILJKE.PLANTS

Kuglice za bor Biljke.plants izrađene su od 100% recikliranog stakla i u njima su posađene žive biljke. Dolaze u raznim varijantama, sa sukulentima i kaktusima, s puzavicama poput fikusa pumile i bršljana, ili u varijanti s mahovinom.

Foto: BILJKE.PLANTS

Kuglice su nezahtjevne, a oživit će svaki bor svojom neobičnošću i ljepotom. Nakon Božića kuglice jednostavno objesite na retrovizor u automobilu i uživajte u njihovu zelenilu cijelu godinu! Naručiti ih možete na biljkeplants.com.

Foto: BILJKE.PLANTS

Za zelene novosti i inspiraciju pratite nas i na Instagram profilu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije