Ljepota u vrtu

FOTO Puteljkom kroz cvijeće stiže se do čarobne kućice

FOTO Puteljkom kroz cvijeće stiže se do čarobne kućice
Foto: Iz albuma čitatelja
1/3
12.08.2013.
u 14:29

Krije li i vaš vrt slične čarolije, javite se na naš nagradni natječaj Čarobni detalji.

Vrt obitelji Višnje Prosenjak iz Koprivnice krije prave čarolije. Tu je drvena kućica iz bajke, do koje se stiže stazom koja vodi kroz čaroliju cvijeća i zelenila. Čarolija je to o kojoj se brine cijela obitelj. A po onome što pokazuju fotografije njihova vrta, to rade uz puno brige i ljubavi.

– Mi smo veliki ljubitelji vrta i njegujemo ga s puno pažnje i ljubavi. U vrtu ima 40 vrsta ruža, javora, cedra i još mnogo crnogorice.

Imamo na desetke hosti, dnevnih ljiljana i puno raznih trajnica. Svake godine obavezno odlazimo u Mađarsku i Sloveniju po nove biljke a puno razmjenjujemo s našim prijateljima, ljubiteljima vrta. Uz sve to, imamo i 50-ak posuda sa cvijećem – piše nam naša čitateljica.

Krije li i vaš vrt slične čarolije, javite se na naš nagradni natječaj Čarobni detalji. Organiziramo ga u suradnji s Unikomerc uvozom, generalnim zastupnikom Stihl i Viking proizvoda za Hrvatsku. Pošaljite nam fotografije svojih vrtova, pokažite što je to čarobno u njima, cvijet, posuda, kućica za ptice, kamenjar, čarobno jezero, ljuljačka za odmor ili nešto drugo. Uz kratak opis i svoje podatke pošaljite na domivrt@vecernji.net, a najbolje čekaju vrijedne nagrade Stihla.

NE PROPUSTITE: FOTO Ovo je vrt koji je naš žiri proglasio najljepšim!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije