Iskustva čitatelja

Benjamin i slonova noga čekaju izlazak na terasu

Benjamin i slonova noga čekaju izlazak na terasu
Dom i vrt
08.03.2013.
u 00:50

Svoju ljubav prema cvijeću i biljkama Renata Košćak iz Varaždina dijeli s obitelji – suprugom i troje djece

Iz lijepog Varaždina javila nam se čitateljica Renata Košćak. Piše da je u njenoj obitelji uz supruga i troje djece i svi dijele istu ljubav – onu prema ljepoti cvijeća.

– Živimo u kući s velikim dvorištem i nekoliko terasa, a one su ljetni dom većim sobnim biljkama pa tako i mojim ljubimcima čije vam slika šaljem. Ove godine i jedan i drugi bit će dvadesetogodišnjaci. Iznimno je teška njihova njega, pogotovu slonove noge jer iziskuje svakodnevno prskanje zbog sobnog grijanja. Benjamin svake zime izgubi dosta lišća, ali sve nadoknadi tijekom ljeta i postane bujan s pregršt zdravih mladih listova – piše čitateljica.

Dodaje da je zima duga, preduga za biljke koje vole sunce. Pa, iako ih voli i nije joj teško stalno ih njegovati, kaže, svake zime ostane barem bez jedne biljke. Obožava naša čitateljica i orhideje, no nije ih slikala jer sada nemaju cvjetova, tek tjeraju izdanke.

– Obožavam biljke, nestrpljivo očekujem prve izdanke upornih lukovica koje bojažljivo vire iz hladne zemlje. Za to vrijeme šareni jaglaci smjestili su se po cijeloj kući. Tako mi uz njih duga zima ipak brže prolazi – piše nam čitateljica iz Varaždina.

NE PROPUSTITE: FOTO Zbog afričkih ljepotica kuća obitelji Gibanjek je jedinstvena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije