potraga za domom

U Zagrebu se najviše traže mali stanovi, evo što kupiti za manje od 100 tisuća eura

Njuškalo.hr
16.11.2023.
u 06:00

Na njuškalu smo pronašli pet malih stanova, nekima je prednost top lokacija, drugima cijena. Najjeftinji koji smo pronašli prodaje se za 50.000 eura i nalazi se na Trešnjevci. Najbolji omjer cijene i kvadrature nudi pak stan u Dubravi

Mali stanovi najtraženija su roba u Zagrebu. Omogućuju studentima, samcima i mladim parovima život na dobroj lokaciji po cijeni koju si mogu priuštiti. Pregledali smo bazu oglasa na njuškalu u pronašli pet stanova koji su jeftiniji od 100 tisuća eura.

Jarun, 26 kvadrata, 80.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Jednosobni stan na Jarunu,  potkrovlju, na 4. katu ukupne površine 27,53 m2 od čega je 26,36 stanbenog prostora i 1,17 m2 spremište u podrumu zgrade. Stan se sastoji od kuhinje, spavaće sobe, kupaonice i terase.

Vlasnički papiri su u statusu vanknjižnog vlasništva, a zahtijev za upis i povezivanje zgrade u kojoj je stan iz knjige položenih ugovora u zemljišnu knjigu je u žurnom postupku rješavanja.  Stan je uredan i dobro je održavan, ima centralno gradsko grijanje na toplu i nalazi se na lijepom mijestu u blizini jezera Jarun na oko 300 m. Stan je pozicioniran na južnoj strani zgrade i veoma je topao i osunčan. Stan se prodaje dijelom namješten.

Centar, 25,11 kvadrata, 90.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Simpatičan jednosoban stan površine 25,11 m2 u suterenu zgrade sagrađene 1890.g. U samom centru grada, u Gajevoj ulici.
Zgrada nema dizalo. Ima zelenu naljepnicu. Nije imala nikakvih oštećenja u potresu. Stan se sastoji od jedne sobe, kuhinje i kupaonice. Potpuno je adaptiran 2017.g. Zgrada je uredna i održavana. Nalazi se na fantastičnoj lokaciji u centru grada. U blizini su svi sadržaji bitni za ugodan gradski život (vrtić, škola, trgovine, Glavni kolodvor, Trg banaJ.Jelačića, tramvajska stanica,…)
Grijanje: na struju; u stanu postoji plinski priključak i brojilo, te je moguće provesti plinsko etažno grijanje.

Trešnjevka, 18 kvadrata, 50.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Jednosoban stan površine 18 m2 u podrumu zgrade izgrađene 2013. godine. u blizini parka Stara Trešnjevka. Stan se sastoji od kuhinje, kupaone i sobe. Prostor WC-a odijeljen je od stambenog prostora.  Izvrsna mikrolokacija osigurava blizinu javnog prijevoza, tržnice, dućana, škole i ostalih bitnih sadržaja. Stan je privlačan i kao investicija. Nekretnina je u zemljišnim knjigama etažirana kao poslovni prostor.

Dubrava, 37,10 kvadrata, 90.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Jednosobni stan površine 37,10m2 u Dubravi. Stan se nalazi u manjoj stambeno-poslovnoj zgradi na 3. katu. Sastoji se od kuhinje i dnevnog boravka, hodnika, spavaće sobe i kupaonice. Uz stan dolazi i parkirno mjesto te spremište od 6 m2 u podrumu zgrade.
Odlična lokacija ( Avenija Dubrava), u neposrednoj blizini nalazi se sve potrebno za život: javni prijevoz na 20 metara, škola, vrtić, dom zdravlja, bolnica, crkva, dućani, okretište Dubrava na 2 minute hoda. Vlasništvo je uredno, tereta nema!

Savica, 25 kvadrata, 80.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Jednosobni stan na Savici površine 25 m2. Nalazi se na II.katu stambene zgrade bez lifta te se sastoji od: ulaznog hodnika,
dnevne/spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i kupaonice s wc-om. Stanu pripada ostava površine 4 m2.  Postavljena je pvc stolarija, nova kuhinja, grijanje je etažno plinsko centralno. Vlasništvo 1/1.
 

Komentara 2

Avatar votum
votum
10:31 16.11.2023.

Porazno je i tužno da netko tko se duže vrijeme bavi ovom tematikom ne zna da se kaže staMbeni prostor, a ne staNbeni prostor... Božesačuvaj tko se sve bavi ovim poslom.....

EV
Evojesam
10:12 18.11.2023.

Obrisali ste mi komentar da je gospodja nepismena? Zasto? Pa neka prvo procita sto pise ili si ukljuci grammar check u wordu. Ima pravopisne greske na razini 2.razreda osnovne skole.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije