potraga za domom

Pet montažnih kuća, s parcelama, na super lokacijama po super cijenama

Njuškalo.hr
11.01.2024.
u 07:00

Ako nemate svoje zemljište još uvijek je povoljnije kupiti montažnu kuću u parcelom i priključcima

Montažne kuće posljednjih godina doživjele su pravi bum, što zbog brzine gradnje, što zbog (često) povoljnije cijene. Ako nemate svoje zemljište još uvijek je povoljnije kupiti montažnu kuću u parcelom i priključcima. Evo naših prijedloga koje smo pronašli na njuškalu.

Okolica Samobora, 130 kvadrata, 200.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Samostojeća niskoenergetska montažna kuća s pomoćnim objektom u izgradnji u mjestu Vrbovec Samoborski pokraj Samobora.
Parcela je ukupne veličine 1.600 m2 od čega kuća tlocrtno ima 130 m2, a pomoćni objekt 22 m2.
Kuća se sastoji od ulaznog prostora, dvije kuhinje spojene s dnevnim boravkom, dvije veće i jedne manje sobe, kupaonice i toaleta.
Nastavno na kuhinju je praonica iz koje se ulazi direktno u garažu. Garaža je veličine 20 m2. Manjim preinakama je moguće iz manje sobe izvesti veću, a od zasebnog toaleta dobiti još jednu kupaonicu. Oko kuće je predviđeno opločenje za terasu. Pomoćni objekt se sastoji od dvije prostorije i kupaonice. Sav izolacijski materijal koji dolazi između prostorija je već kupljen, izolacija koja ide ispod fasade na vanjskim zidovima je postavljena i kupljena je boja za fasadu. Također su postavljena i garažna električna rolo vrata.

Okolica Tinjana, 110 kvadrata, 332.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Montažna prizemnica sa bazenom u mirnoj i prirodnoj idili. Kuća će se sastojati od natkrivene terase, dnevnog boravka, blagovaone i kuhinje, tri spavaće sobe i tri kupaonice. Natkrivena terasa će nuditi lijep pogled na vrt koji će biti uređen mediteranskim biljem, te sunčalište s bazenom površine 30 m2 koji omogućuje potpuni užitak u ljetnom periodu. Kući pripada velika okućnica od 2100 m2.
Grijanje i hlađenje je putem klima uređaja. Kuća se prodaje po sistemu ključ u ruke s namještajem.

Dugo Selo, 115 kvadrata, 295.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Obiteljska montažna kuća odličnog rasporeda, sagrađena 2008. godine. Prodaje se potpuno namještena. Sastoji se od open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, spremišta, tri prostrane spavaće sobe, velike kupaonice s toaletom, gostinjskog toaleta, komotnog ulaznog dijela i prostranog hodnika i terase kako sa ulazne strane tako i sa strane dnevnog boravka, kuhinje i blagovaone. Potkrovlje nije stambeni prostor nego se može koristit kao ostava, prazan je prostor pun raznih mogućnosti.
Odlično izolirana nekretnina sa super zvučnom i toplinskom izolacijom, grijanje je na plin. Parcela je uvučena i ima svoj pristupni put na koji je potrebno stavit kocke ili ga asfaltirati. U dvorištu ima dosta prostora za izgradnju sjenice, pečenjare i svega potrebnog za potpunu komociju...

Zagreb, Vrapče, 144 kvadrata, 180.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Montažna kuća u fazi izgradnje u Vrapču (Jačkovina), NKP 144 m². Sobnost kuće, dizajn pločica i vrsta parketa ovisi o izboru kupca. Biti će opremljena KMS PVC stolarijom, troslojnim IZO staklima, A++ izolacijom te solarnim panelima (4 kw). Osim struje i vode, parcela ima odobrenje za priključak plina iako je predviđeno da se plin ne koristi jer će grijanje po projektu biti podno na struju s dizalicama topline. Površina okućnice iznosi 726 m² no zemljište je kaskadno te nije sva površina iskoristiva. Vanjski gabariti kuće ne mogu se mijenjati s obzirom da je kuća već u izradi.

Varaždin, 146 kvadrata, 360.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Nisko-energetska montažna kuća od 112m2 sa garažom od 50m2. Iste se nalaze na terenu od 694m2. Kuća je vanjskih gabarita 14,5x10 metara. Nalazi se u iznimno mirnom dijelu grada Varaždina s pogledom na Ivanščicu a udaljenost do centra grada iznosi 1km. Kuća se sastoji od jedne manje kupaone s tuš kabinom i wc-om, jedne veće kupaone s kadom i wc-om, od prostorije s perilicom rublja (Miele), spavaće sobe (boxspring krevet Hespo), gostinjske sobe, radne sobe, dječje sobe, hodnika, dnevnog boravka, blagovaone, kuhinje i terase. Namještaj je uglavnom izrađen po mjeri i prilagođen maksimalnoj iskoristivosti prostora. U kući je podno grijanje. Na terenu se nalazi garaža sa sanitarnim čvorom, klima uređajem (grijanje/hlađenje) te perilicom rublja i sušilicom rublja. U stražnjem dijelu dvorišta se nalazi kućica za djecu ispod koje se nalazi spremište za vrtni alat i slično. Živu ogradu čini nasad lovor višnje.

Komentara 4

PE
perodeta
15:51 12.01.2024.

Znaci kuća dugačka 38m x 3,75m je vama odlična? Kakvo je samo zemljište da se to moralo raditi?

NE
Neretva93
13:39 11.01.2024.

Ljudi koji su branili Vukovar država triba da osigura po jednu kućicu i omogućiti da rade,no penzija!!!

DU
Deleted user
13:08 11.01.2024.

Ne znam kako ovo za Varaždin možete napisati da je super cijena, a kuća je negdje u Sračincu, ili još gore u Kučanu s pogledom na bale smeća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije