top nekretnine

Maštate o vlastitom apartmanu na moru? Evo našeg izbora za svačiji džep

Njuškalo.hr
01.02.2024.
u 06:00

Mi smo ovog tjedna na njuškalu pronašli apartmane koji su blizu mora i u dobrom stanju, u njih se možete doslovno useliti. Cijena je vrlo šarolika, a ovisi, dakako, o lokaciji, eksklzivnosti same nekretine i površini

Zimski mjeseci idealni su za potragom kuća, stanova i apartmana na moru. Ponuda je prilično šarolika, od luksuznih nekretnina tik uz more do onih koje treba adaptirati i do njih se voziti automobilom. Mi smo ovog tjedna na njuškalu pronašli apartmane koji su blizu mora i u dobrom stanju, u njih se možete doslovno useliti. Cijena je vrlo šarolika, a ovisi, dakako, o lokaciji, eksklzivnosti same nekretine i površini. Našlo se tu za svakog ponešto...

Opatija, 113,19 kvadrata, 900.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Apartman u luksuznoj novijoj zgradi sa bazenom, površine 113,19 m2. Sastoji se od ulaznog hodnika, dvije spavaće sobe, dvije kupaone te velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonom. Južno orijentiran dnevni dio povezan je sa terasom sa koje se dolazi do bazena. Okućnica je površine 91,42 m2 a proteže se uz sve prostorije stana. Zgrada je vrlo kvalitetne gradnje i na odličnoj lokaciji u blizini centra Opatije. Apartmanu pripadaju dva parkirna mjesta u garaži i ostava.

Stara Baška, 80,83 kvadrata, 500.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Apartman površine 80,83 m2 u neposrednoj blizini mora. S terase se pruža predivan pogled. Sastoji od ulaznog prostora, dvije spavaće sobe, kupaone, ostave te dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonom. Također, apartmanu pripada i natkrivena terasa površine 15,16 m2 koja se može zatvoriti te tako dobiti još jedna soba. Na južnoj strani apartmana nalazi se prostrana otkrivena terasa idealna za cjelodnevni ljetni boravak na otvorenom površine 61,80 m2.

Pakoštane, 82 kvadrata, 246.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Apartman u novogradnji u Pakoštanima, na 2. katu, površine 82 m2. Sastoji se kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka, kupaonica, dvije spavaće sobe i hodnika. Apartman ima lođu površine 12,68 m2, krovnu terasu površine 55,40 m2 te mu pripada parkirno mjesto. Udaljenost nekretnine od mora i plaže  350 m. Udaljenost nekretnine od centra je 500 metara.

Bibinje, 71,13 kvadrata, 230.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Trosoban apartman u Bibinju, 120 m od mora i  uređene plaže. Nalazi se na prvom katu  stambene zgrade. Ukupna neto korisna površina je 71,13 m2. Sastoji se od hodnika, kuhinje sa boravkom i blagovaonicom, terase, dvije spavaće sobe i dvije kupaonice. Apartmanu pripada i parkirno mjesto.

Zaton, 42,73 kvadrata, 127.500 eura

Foto: Njuškalo.hr

Apartman u Zatonu pored Nina, 200 metara od gradske pješčane plaže. Apartman je na drugom katu zgrade iz 2007. godine. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka s kuhinjom, prostrane spavaće sobe, kupaonice s tuš kadom, zatvorene netto površine 42,73 m2 te prostranog balkona od 7,80 m2, s pogledom na bazen koji je moguće koristiti uz ulaznu naknadu hotelu. Parkirno mjesto je uz zgradu isključivo za vlasnike apartmana. Blizina svih važnih sadržaja i trgovina. Apartman se prodaje kompletno namješten. Uredna dokumentacija te mogućnost kupnje kreditom banaka.

Komentara 1

TR
Tripoli
08:15 01.02.2024.

Fakat povoljno...i Bibinje jedino normalni grad,ostalo O bodova!! hahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije