malo ih je, ali ih ima

Kopali smo i kopali i našli pet stanova u Zagrebu koji koštaju do 65 tisuća eura

Njuškalo.hr
24.01.2024.
u 11:48

U današnje vrijeme, kad cijene nekretnina luduju, to je vrlo, vrlo skroman budžet pa je takva i ponuda. Uglavnom je riječ o garsonijerama ili pak stanovima koje treba detaljno adaptirati

Ako tragate za stanom u Zagrebu, a želite proći što povoljnije, možda vas zaintrigira neki od stanova koje smo pronašli na njuškalu. Ovog puta pretragu smo bazirali na stanovima čija cijena ne premašuje 65 tisuća eura. U današnje vrijeme, kad cijene nekretnina luduju, to je vrlo, vrlo skroman budžet pa je takva i ponuda. Uglavnom je riječ o garsonijerama ili pak stanovima koje treba detaljno adaptirati. Svakako bacite oko, možda se među njima skriva vaš novi dom.

Trešnjevka, 35 kvadrata, 60.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Potpuno namješten stan u suterenu površine 35 m2. Kompletno je adaptiran prije dvije godine. Sastoji se od spavaće sobe, ulaznog hola, kupaonice te dnevnog boravka s kuhinjom. Moguć je i dogovor oko korištenja šupe koja nije navedena u papirima. Vlasništvo stana je djelomično povezano sa stanom na prvom katu te sa stanom u prizemlju te se tako povezan i prodaje.

Maksimir, 23 kvadrata, 62.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Stan u Maksimiru, Srebrnjak, ukupne stambene površine 23 m2. Stan se nalazi u suterenu stambene zgrade, a sastoji se od kuhinje s blagovaonicom, kupaonice s toaletom, te spavaće/dnevne sobe. Nalazi se na odličnoj mikrolokaciji u neposrednoj blizini samog centra Zagreba, uz blizinu svog potrebnog sadržaja (tramvajske i autobusne linije, trgovine, škole, vrtići,...). Grijanje električno, postavljen klima uređaj. Zasebno strujno brojilo, naplata vode po članu. Parking se može naći u ulici uz stambenu zgradu.

Bijenik, 17,65 kvadrata, 65.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Garsonijera u prizemlju zgrade od 9 katova. Stan je opremljen klima uređajem i PVC stolarijom s roletama. Blizina javnog prijevoza.
Sastoji se od: dnevne sobe s kuhinjom i kupaone s wc-om.

Donji grad, 30 kvadrata, 65.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Stan u centru Zagreba, u Ilici. Nalazi se na 3. katu stambene zgrade izgrađene 1930. godine. Sstoji od jedne sobe (20 m2) te kuhinje i kupaonice koje su od sobe odvojene zajedničkim hodnikom s ostalim stanarima. Stanu pripada i spremište na tavanu. Orijentacija stana je sjever-jug. Stan je uredno održavan, a u kuhinji je postavljena nova PVC stolarija. Grijanje je na struju, no plin se nalazi u stanu te je moguće provesti centralno plinsko grijanje. Parkiranje je besplatno u dvorištu zgrade. Na zgradi su u potpunosti sanirani dimnjaci te je promijenjen krov.

Ilica, 30 kvadrata, 65.000 eura

Jednosoban stan u Ilici, iznad Teatra Exit. Stan se sastoji od jedne velike sobe, kuhinje i kupaone. Glavna karakteristika stana je da je soba od kuhinje i kupaone odvojena zajedničkim hodnikom. Samim time stan je podoban i za poslovni prostor ili za drugu investiciju.

 

Komentara 2

AL
AlfaMike
16:33 24.01.2024.

Uspio sam pročitati opis prvog stana do kraja. Dalje nisam mogao. “Djelomično povezan sa stanom na prvom katu…” Znači : stan nije 1/1, nalazi se u podrumu ili kako se to u ZG lijepo naziva “suteren”, kuća je vjerovatno napravljena u prvoj polovici 20.sroljeća, sa rešetkama na prozorima… Moj pas ima bolje uvjete za život.

TR
TrojanK
19:15 24.01.2024.

Martina neznam dali si prilikom pisanja uocila da su zadnji I predzadnji stanovi isti? Naime jedan je okarakteriziran kao Donji grad a drugi Ilica, ali se radi od istim stanovima , cak im je i opis isti . Hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije