Novo u Šibeniku

Zdravi obroci u moderno uređenom juice baru

jiuce
03.08.2016.
u 12:03

Pri uređenju se vodilo računa da se koriste prirodni materijali, a kolorit, odnosno boje u interijeru pričaju pak posebnu priču koja treba naglasiti i istaknuti zdrave namirnice koje se poslužuju

Danas je jesti zdravo imperativ, no mnogima je prilično teško pronaći vremena za izbalansirane obroke. Stoga će novootvoreni juice bar Fresh&Hash u Šibeniku, bez sumnje, brzo postati okupljalište svih onih koji za sebe žele samo najzdravije. Dakako, osim zdravog asortimana, ovaj novootvoreni bar zanimljiv je i zbog dizajna. Pri uređenju se vodilo računa da se koriste prirodni materijali, a kolorit, odnosno boje u interijeru pričaju pak posebnu priču koja treba naglasiti i istaknuti zdrave namirnice koje se poslužuju. Dakako, kako je rasvjeta prilično bitna u prostorima u kojima se poslužuje hrana, i ovdje se pri uređenju upravo tome posvetilo puno truda. Rezultat je zgodan očaravajući interijer koji vas mami na uživanje.

– U ponudi imamo 32 vrste osnovnih sokova pripremljenih od voća, povrća ili kombinacije to dvoje. Dodatkom orašastih plodova, žitarica, sjemenki, meda i začina, svatko može začiniti po svojoj želji čašu zdravlja pripremljenu ispred vas – ističe Branimir Vujić, direktor Fresh&Hash juice bara. Kako bi svojim gostima ponudili samo najbolje i najkvalitetnije, među prvima u Hrvatskoj uveli su i tehnologiju hladnog prešanja sokova, pri čemu u vašoj čaši zdravlja ostaje čak 70 posto više vitamina, minerala i ostalih nutrijenata nego kod uobičajenog načina pripreme, a koji su neophodni za zdravlje organizma.

– U samoposlužnoj vitrini možete pronaći već pripremljene prirodne sokove, smoothieje i voćne salate. U čaši zdravlja od dva i pol, tri i pol ili pet i pol decilitara krije se rajska oaza antioksidansa i proteina. Od đumbira, kurkume, chia sjemenki, pa sve do blitve, peršina i celera, kombinirajte boje i okuse koji vam najviše odgovaraju – poručuju iz Fresh&Hash juice bara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije