ORIGINALNA KOLEKCIJA

Za ljetni osjećaj u domu: stolići inspirirani bazenima

bazen stolić
Foto: Estudio Rain
1/8
21.11.2015.
u 09:15

Stube se mogu pomicati i tako činiti i svojevrsnu igračku za vlasnike i njihovu djecu

Za one iz kontinentalnih gradova, asocijacija na ljeto svakako su i gradski bazeni. Upravo su oni bili inspiracija dizajnerima iz brazilske dizajnerske tvrtke Estudio Rain u osmišljavanju stolića koji izgledom podsjećaju na bazene, a trebali bi kod svojih vlasnika pobuđivati osjećaj ljetnih dana.

Foto: Estudio Rain

Radi se o kolekciji niskih stolića različitih oblika koji se mogu koristiti pojedinačno, ali i više njih u istom interijeru. Izrađeni su od čelika i stakla, a stube se mogu pomicati i tako činiti i svojevrsnu igračku za vlasnike i njihovu djecu.

>>Inspirativan stolac za "zamrznutim" sjedištem

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije