DOBRE VIJESTI IZ MIELEA

Nabavite idealno sklonište za vaše voće i povrće

samostojeći zamrzivač Miele FN 26062
Foto: Promo
1/5
04.07.2016.
u 14:20

Samostojeći zamrzivač Miele FN 26062 idealan je uređaj za dulje pohranjivanje namirnica, a usto je opremljen NoFrost sustavom tako da ga nećete morati odleđivati

Vrhunski samostojeći zamrzivač Miele FN 26062 ws A++ energetske učinkovitosti idealan je za pohranjivanje svježeg povrća i voća za razdoblje kada nam na tržnicama i u vrtu neće više biti dostupni. Njegova visina je 164 cm, širina 60 cm i dubina 55 cm. Za pohranu namirnice na raspolaganju je 221 litra korisne zapremnine.

Zamrzivač je opremljen s NoFrost sustavom tako da nikada više nećete morati odleđivati vaš uređaj. S kružnim hlađenjem, suhi zrak se ravnomjerno raspoređuje u zamrzivaču, tako da se u unutrašnjosti ne mogu stvoriti nakupine leda. Ni vaše namirnice neće biti zaleđene kristalima leda i ladice ćete uvijek bez problema moći otvoriti i zatvoriti. NoFrost nudi najveći komfor i poštedjet će vas odleđivanja - zauvijek.

Foto: Promo

Varijabilnim konceptom prostora u ovome zamrzivaču imena VarioRoom, prostor za zamrzavanje možete fleksibilno povećati ili smanjiti. Kao na primjer ukoliko želite spremiti velike namirnice. Ladice i stakleni podovi mogu se ukloniti - tako na brzinu stvarate onoliko prostora, koliko vam je potrebno.

Ovaj se Miele zamrzivač vrlo lagano može otvoriti jer je opremljen s ergonomskom EasyOpen ručkom. Na taj način dizajn ovoga zamrzivača Miele savršeno odgovara dizajnu Miele ugradbenim kuhinjskim uređajima.

Foto: Promo

I još jedna vrijedna informacija za sve kupce ovih zamrzivača! Naime, tvrtka Miele vraća iznos za potrošenu električnu energiju za razdoblje od dvije godine, za sve Miele zamrzivače serije K20.000 kupljene u razdoblju od 01.07. do 30.09.2016. godine. Više informacija na www.miele.hr

Foto: Promo

>>Kuhinje novog doba: bez ijedne ručke i vidljivog spoja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije