Sutra na svim kioscima

U novom Livingu otkrivamo sve o uređenju terasa i balkona

novi broj livinga 15
Foto: Living
1/9
03.06.2016.
u 12:43

Novi Living, koji sutra možete naći na svim kioscima za 5 kuna, vodi vas u najljepše domaće interijere, donosi inspiracije i ideje za uređenje doma te vrtlarske savjete

Proljetni i ljetni makeover, poput novih komada namještaja, tekstila, detalja i boje zidova u domu te generalnog čišćenja, gotovo uvijek uključuje i preuređenje i opremanje balkona, terasa i vrtova.

Novo lice dnevnog boravka na otvorenom postaje nam sve bitnije – to je dio trenda, želje za povezivanjem s prirodom, boravkom na otvorenom te općenito unapređenje životnih navika i uživanja u lijepom i ugodnom okruženju.

Zato se to opremanje nipošto ne odnosi samo na sjedaću garnituru ili pak suncobran, nego na ono podjednako važno, a to su detalji – kolica za posluživanje, tegle sa zelenilom, ukrasni jastučići, lampioni...

Foto: Living

Zato nemojte zanemariti detalje na terasi i balkonu, budući da je ovaj prostor u toplijem dijelu godine važniji od dnevnog boravka ili blagovanja.

O tome na koje sve načine možete urediti vanjski dnevni boravak, koje podne obloge postaviti, koje dekorativne elemente staviti i koju garnituru za sjedenje i suncobrane odabrati, saznajte u novom broju magazina Living.

Novi broj najčitanijeg domaćeg mjesečnika o umijeću življenja nastavlja biti ukorak s aktualnostima te donosi 500 neodoljivih ideja za uređenje doma u navijačkom tonu, a sve u povodu predstojećeg EURA.

Usto, ako želite imati poseban vrt, pročitajte temu o tome kako u svom zelenom raju napraviti vrtno jezerce – na što pripaziti, koje korake poduzeti, kako ga održavati i što sve posaditi oko njega....

Foto: Living

Osim teme o uređenju terasa i balkona, u novom broju Livinga zavirite u dva atraktivna domaća interijeravilu podno Sljemena te mali zagrebački stan u kojem je svaki kvadrat iskorišten. Na primjeru ovog stana možete vidjeti kako arhitekti stvaraju dodatne prostore u skučenom interijeru.

Foto: Living

Ako vam nedostaje inspiracije za proljetni makeover interijera, nudimo vam ideje za preuređenje spavaćih soba, kao i korisne savjete što sve trebate imati u vidu ako tek namještate ovu prostoriju. Također, nudimo vam izbor trendi lampiona za vrt te detalja u crvenoj boji kao i komada za dom koji su u domaćim trgovinama trenutačno na sniženju.

Foto: Living

>>U subotu požurite po novi Living i osvojite dječju sobu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije