Miele vs. Soundset

Uz vrhunske uređaje i amateri mogu do pobjede u kuhanju

Miele
Foto: Marko Prpić/Pixsell
07.02.2016.
u 10:00

Pečena jela od puretine, piletine i svinjetine, zanimljive priloge od krumpira i mlinaca, šnenokle, jabuke u šlafroku, sufle... Sve su to dva tima uspjela napraviti u Mieleovoj kuhinji

U prvom kulinarskom duelu između Mielea, renomiranog proizvođača kućanskih aparata te Soundset plavog, popularnog zagrebačkog radija, pobjeda je otišla u ruke “ekipe iz etera”. Poznati voditelj Danijel Bilić, novinarka Ana-Marija Topolčić i njihov odabrani slušatelj Ivor Nikola Spitz bolje su se snašli u pripremi jela iako je Mieleov tim imao pojačanje u vidu profesionalnog kuhara Saše Polojca.

Naravno, Saša je ‘suflirao’ i društvu s radija jer, konačno, ideja je bila da se svi dobro zabave i nauče nešto novo. Na kraju je Večernjakov žiri, iskusni food fotograf Danijel Berković i novinarka Antonela Vukorepa, odlučio da su soundsetovci pokazali više kreativnosti i angažmana.

– Moje kuhanje dosad se svodilo na ono što je gotovo u 15 minuta i na recepte koje sam uspio vidjeti na kulinarskim showovima, ali jedina je sličnost između mene i Gordona Ramsaya ta što sam živčan kao i on. No, nakon ovog iskustva, sve se čini toliko jednostavnije, pogotovo uz Mieleovu “spaceshuttle” pećnicu kojoj preko ekrana na dodir objasniš što spremaš i kako želiš da ti ispadne – oduševljen je bio Danijel Bilić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije