NE PROPUSTITE

Uz ove divne artikle, ukrašavanje doma može početi!

božićni ukrasi
Foto: Pinterest
11.12.2014.
u 08:30

Ako ste od onih koji vole puno blagdanske dekoracija, za vas smo izdvojii one neizostavne

Kutija s božićnim ukrasima nikad ne može biti prevelika! Ako ste od onih koji vole obnoviti blagdanske dekoracije, pomoći će vam naš ovotjedni izbor najpopularnijih artikala koje smo za vas izdvojili iz naše internetske trgovine Mondo.hr.

Temelj su našeg izbora tradicionalni, klasični ukrasi za kakve ima mjesta u svakom domu i koji će uvijek biti u trendu – svjetleći Djed Božićnjak, kuglice u više boja i dezena, bijele i crvene dekorativne kutije, neizostavne lampice te plišane igračke... Nabavite li barem jednu od ovih blagdanskih stvarčica, oplemenit ćete svoj dom i povećati zalihu ukrasa za sljedeću godinu.Na navedene cijene izdvojenih artikala ostvarujete popust od 10 posto pri kupnji (samo su kuglice izložene s već sniženom cijenom). 

Kupnju možete obaviti u online-trgovini kao registrirani korisnik portala Mondo.hr, kao gost korisnik ili pozivom na našu besplatnu telefonsku liniju 0800 4468. Kod za popust od 10 posto za čitatelje Doma&vrta jest bozic-10. Ponuda traje tjedan dana počevši od 11. prosinca. Mondo isporučuje narudžbe na razini cijele Hrvatske u roku od tri radna dana. Ne propustite!     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije